2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33245 بازدید | 278 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سختدبودنش که سخته نوزاد یدونه حلقه میخوره و یه روزه خوب میشه پسرت الان بخیه میخاد پانسمان میخاد پوست ...

میگن از لحاظ جنسی هم خوب نیست الان دیگه درک داره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پسرم یسالش هنو ختنع نشده میترسم😒😒😒

وای شما دیگه چرا ؟من اصلا درک نمیکنم چرا نگه میدارید فکر نمیکند دارید در حق بچه ظلم میکنید بچه یه ساله یع عالمه تحرک داره اذیت میشه واقعا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چجوریه دلشون میاد  من از تصور قیافش حالم بد میشه🤢🤢 پسرم ۱۱روزش بود بردم تا ۱۱روزگی نگاش نمی ...

منم نمیدونم هرچی هم بقیه بهش میگن گوش نمیده فکر کرده هنر داره میکنه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
نمیدونم چرا طرز فکر بعضی ها اینجوریه خواهر شوهر منم بچه اش الان ۷ سالش کلاس اول هنوز ختنه نکرده.نمید ...

سمت ما فقط برااینکه بزرگ بشه براش جشن بگیرن تو مراسمش برقصه کت شلوار بپوشه فقط براهمین اکثرشون میزارن سنه بالا.انقدم جشنه لوسو بی نمکیه که حد نداره

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
بخداعن روشن فکرودرآوردن خیلیارودیدم اینجامیگن بچه بزرگ بشه بدن خودشه تصمیم بگیره لامصب ختنه جنبه ی د ...

دقیقا باعث عفونت میشه و کلی بیماری

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
سمت ما فقط برااینکه بزرگ بشه براش جشن بگیرن تو مراسمش برقصه کت شلوار بپوشه فقط براهمین اکثرشون میزار ...

😄😄😄اینا را تو تلویزیون تو خارجیا دیدم بیشتر