2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33257 بازدید | 278 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند روزه خوب شد  الان میشه ختنه کنم مدرسه میره یا بزارم عید

من بچم ب اصطلاح ختنه خدایی داشت گفتن تا ۱ سالگی نیارید بعد ۱ سال ک بردم با بیهوشی انجام میدن....حتما با بیهوشی انحام بده نزار بچه خجالت بکشه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
نه عزیزم فرق داره،خودت پسر ختنه شده ندیدی که نعوذ کنه،اونوقت فرقشو میفهمی،من جفتشو دیدم میدونم،کامل ...

جدی چند ساله بودن

یعنی ختنه شه سیخ هم بکنه بازم شکلش فرق داره

چون الان سیخ میشه کامل سرش میاد بیرو

99/9/9.....
جدی چند ساله بودن یعنی ختنه شه سیخ هم بکنه بازم شکلش فرق داره چون الان سیخ میشه کامل سرش میاد بیرو

بله عزیزم فرق داره،کاملا مشخصه،من پسر یساله،سه ساله ،۶ ساله دیدم ختنه شده و نشده فرق دارن شکلشون حتی در حالت نعوذ

وقتی دیرتر ختنه میشن عوارض بدتری داره یکیش تنگی مجاری ادرار . کجی مجاری ادرار. گوشت اضافه . چون رشد زیادی کرده بابا یه چیر ۱ سانتی میدی دکتر درست جمعش میکنه میره ۵ ۶ سانت که بشه دیگه میره تو زیبایی سخت تره🤣 درضمن اونایی که نیگن خارجیها ختنه نمیکنن الان کل دنیا از ختنه خبر دارن و خیلیها انجام میدن در ضمن سیستم ایمنی ما ایرانیها ضعیف تره جون تو تغذیه هامون انواع ویتامین گنجانده نشده زودتر عفونت میگیریم اونا دیر تر

روانشناسی کودک
بله عزیزم فرق داره،کاملا مشخصه،من پسر یساله،سه ساله ،۶ ساله دیدم ختنه شده و نشده فرق دارن شکلشون حتی ...

آهان واقعا ممنون از توضیحاتت مخصوصا گفتی شبی یه بار تمیز کن کافیه

راستی شما کادر درمان هستین

کجا دیدین آلت پسر بچه

99/9/9.....
یعنی چی ختنه خدایی؟؟

یعنی اون پوستی ک برش میدن خودش خیلی کم هست ک نیازی ب ختنه نداره میزارن بعد ۱ سالگی ک بچه بزرگتر شه در حد ی برش زدن ک ختنه شده باشه بچه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل