2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقن حرفت دورسته . من همین اشتباهو کردم . الان نه ده سال پیش . باینخاطر هنوز م هنوز چسب میزنم&nbs ...

دقیقا خودمم دوسال پیش طبیعی عمل کردم و خیلییییییی پشیمونم واقعا

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

تا یک هفته حرف نزن، غذای سفت نخور، نخند دراز بکش سرتو بالا نگه دار، غذاهای نرم و ابکی مثل عدسی، سوپ، کله پاچه، اب هویج اینا بخور. اصلا تا چند ماه به بینیت دست نزن

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
نه اصلا عزیزم نیمه فانتزی فقط یکم قوص میده و نوک کمی میره بالا

میشه لطفا بیاین تو تاپیک تقریبا آخری من نظر بدین ب بینی من چ مدلی میاد؟ 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
دقیقا خودمم دوسال پیش طبیعی عمل کردم و خیلییییییی پشیمونم واقعا

چسب‌بزن توخونه روزو شب .خوب میشه .منم جدیدا باز ش وع کردم به‌چسب زدن 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

منم میخام عمل کنم کمی انحراف داره میخام درستش کنه پره هامو جمعو جور کنه یه قوس کم بده ن زیاد بینیمم خیلی پایین یه خورده بده بالا کافیع ن زیاد ولی میخام ک اون استخونم خیلی خوردم زمین بزرگه 😑میخام بگم بتراشع خانوادگی دماغ ما رشد داره 😂لامصب میخام کمی کوچیکش کنه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
2790
2778
2791
2779
2792