2777
2789
عنوان

دردهای مفصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 28 پست
ازمایشای مرتبط به درد مفصل مثل تیروئید و عفونت و اینا دادم

دکتر گوارش رفتید؟

اونم امتحان کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من برای روماتیسم و لوپوس ازمایش دادم پیش روماتولوژیست و ارتوپد رفتم برای فیبرومالژیا باید پیش چ د ...

شما برو پیش متخصص روماتولوژی بگو از لحاظ فیبرومیالژیا بررسی بشین

نمیدونم عزیزم همه ی راه ها به روم بسته شده از بچگی با سختی های بزرگ شدم ک قابل تصور نیست ولی همه رو ...

عزیزم بله درک میکنم 

اگر در حد توانت هست و تمام ازمایشاتت اوکی حتما یه سری به متخصص درد بزن 

غضروف سازای خارجی خیلی گرونن پولم نمیرسه میگن زیادم تاثیر نداره مواد غذایی قلم و پای مرغ اینا میخورم

چرا تاثیر داره ولی تاثیرش زود نیست الان بخوری اثرش از شش ماه بعد نمایانه 

عزیزم بله درک میکنم  اگر در حد توانت هست و تمام ازمایشاتت اوکی حتما یه سری به متخصص درد بزن&nb ...

از اونها ک با لیزر و اوزون تراپی درد و ساکت میکنن برای یه مدت؟

هزینشون خیلی بالاست و نیاز به تمدید هر چندماه ی بار داره  اصلا توانشو ندارم حتی همین دکترهایی ام ک رفتم به سختی و جون کندن هزینشو جور کردم منم تاپیکاتونو نگاه کردم نمیدونم بیماریتون چیه ولی خداروشکر که یه بچه دارین مادر و خانواده دارین به خاطر بچتون قوی باشین ایشالا خدا شفاتون میده 

خیلی ازتون ممنونم با حال خیلی بد اومدم این تاپیکو زدم همدردی شما اروم ترم کرد 

از اونها ک با لیزر و اوزون تراپی درد و ساکت میکنن برای یه مدت؟ هزینشون خیلی بالاست و نیاز به تمدید ...

بله متاسفانه هزینه بالا نه صرفا اوزون و … نیست داروهای ضدالتهاب هم تزریق میکنن خیلیا با بار اول جواب گرفتن و درد دیگه نداشتن 

برای من درمانی نیست متخصص درد فقط درد کم کردنه  

بله متاسفانه هزینه بالا نه صرفا اوزون و … نیست داروهای ضدالتهاب هم تزریق میکنن خیلیا با بار اول جواب ...

الان با همین روشها دردتون از بین میره یا کمتر شده؟

باید تو این زمینه به یه متخصص خوب مراجعه کنی دکتر میرکاظمی  بهترین ارتوپدی هستن که تو زمینه درمان دردهای مفصلی تجربه دارن دخترخاله ی منم همین مشکلو داشت ولی به ایشون مراجعه کرد و نتیجه گرفت