2821
2789
این کارو که همیشه میکنم کل تاریخچه رو پاک میکنم چه میدونم الکی نگرانم🤣🤣

من از اولین تایپیکتون تاالان رو خوندم ولی راستش یجورایی تخیلیه انگار شما چجوری با کسی رابطه دارین ک میخاسته ی زن دیگه بگیره شمارو میزنه بهتون بی احترامی میکنه ی بار باعث شده بچه تون بمیره و الان از ش باردارهم هستین؟یا واقعت یکم پیاز داغ قضیه رو اصافه کردین یا صبر ایوب دارید احتمالا

من از اولین تایپیکتون تاالان رو خوندم ولی راستش یجورایی تخیلیه انگار شما چجوری با کسی رابطه دارین ک ...

نمیدونم عزیزم شاید همینجوریه که شما میگید منم اصراری ندارم که کسی باور کنه یا نه فقط جهت درد دل گفتم حرفامو البته خدارو شکر الان زندگیم خیلی بهتر شده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم شاید همینجوریه که شما میگید منم اصراری ندارم که کسی باور کنه یا نه فقط جهت درد دل گفتم ...

انشالله ک واقعا بهتر شده باشن ولی اگر اینجوری نیست ازت خواهش میکنم در حق بچه هات ظلم نکن و سعی کن از ادمی ک تعریفشو کردی دورشون کنی ازت خواهش میکنم

سلام عزیز شبت بخیر  امیدوارم حالت خوب باشه اوضاع زندگی بر وفق مراد 

چن وقتی بود نبودم تو سایت اومدم چک کنم زامیان کردین یا ن این تاپیکو دیدم یهو کاربریو پاک نکنی گمت کنم 😅 زنده و سلامت باشین ان شاءالله 💐🌈