2777
2789

به هیچ وجه سمت این چیز ها نرو شاید ی مشکلیت به ظاهر چند وقت خوب بشه ولی بعدش هزار و یک مشکل دیگه به وجود میارن برات...

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرکی اومد سراغم کلاهبردار بودن چیزی ازشون بمن نرسید همش سرکاریه واسه ما ساده ها که پول تلکه کنن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
مادرشوهرم سرش تو دعا. از وقتی عروسشون شدم گیج و منگ شدم. فک می کنم دعا وارد زندگیم شده. چون یه بار خ ...

ایه الکرسی و ۴ قل بخون

نمیگم دروغه چون خودم خیلی چیزا با چشمام دیدم

اما تو با خدا پیش برو

قدرت خدا بالاتره

خودم تجربش کردم و به این نتیجه رسیدم که دارم بهت میگم عزیزم

یه روزی میرسه، حال منم خوب باشه 💫
وای پای اجنه رو به زندگیت وارد نکن که بعد دیگه ولت نمیکنن  اولش نتایج خوب میگیری ولی بعد چند س ...

میدونم مادرشوهرم وارد زندگیم کرده. میخام فقط دعاهاشو خنثی کنم.

خانوما نرید دعا نویسا خدمتکارای شیطانن اون  موکلاشون بدبختتون میکنن یه مشکل حل شه ده تا میاد رو ...

بابا همش الکیه هیچکاری نمیکنن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ایه الکرسی و ۴ قل بخون نمیگم دروغه چون خودم خیلی چیزا با چشمام دیدم اما تو با خدا پیش برو قدرت خد ...

پس چرا خدا با ما نیست. از وقتی اذدواج کردم ارامش از زندگیم رفته.

مادرشوهرم سرش تو دعا. از وقتی عروسشون شدم گیج و منگ شدم. فک می کنم دعا وارد زندگیم شده. چون یه بار خ ...

بزن نت باطل کردن سحر و طلسم چند تا ایه هست بخون چهار قل و بخون تو اب بریز چهار گوشه خونتونو غذاتون  مهر و بتراش بریز تو اب همتون بخورین 

خدایا شکرت

زن داییم همش تو کار دعا بود. هم برا خودش و هم اینکه زبون بقیه رو با دعا میبست.

انقدر زندگی خوبی داشت همه حسرتشو میکشیدن. واسه دخترش خاستگار اومد چیزخورشون کرد اونا هم شدن غلام حلقه به گوش تا یه مدت.

تا یه مدت زندگیش عالی بود. یهو چنان گره هایی افتاد تو زندگیش. اجنه اذیتش:میکردن. دیگه دعاها واسش اثر نداشت. دخترش طلاق گرفت. داییم فوت شد. اون یکی دخترش تن فروشی میکنه بخاطر فقر. 

هر خونه ای هم میرن میگن شبها صداهای عجیب میاد و دایم ترس و استرس دارن.

الهی به امید خودت...  
زن داییم همش تو کار دعا بود. هم برا خودش و هم اینکه زبون بقیه رو با دعا میبست. انقدر زندگی خوبی داش ...

یکی از فامیلای منم تمام دختراشو با دعا شوهر داد.

حتی خونواده طرف دعاهاشو پیدا کرد. الان تمام بچه هاش مشکل دارن. ولی عین خیالش نیست.