2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 61 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره  چون باجذبه ومغروره

پس بعد از اشنایی اولیه بهش بگید با خانواده ها مطرح بشه تا معلوم بشه ایا واقعا راست میگه یا نه. نه اینکه 5 سال حرف بزنید اخرشم هیچ بره و شما به خاطر وابستگی ضربه بخورید

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
پس چجوریه میشه بگین؟؟

سنتون کمه. پسر قبل ۲۰ و خورده ای هیچی حالیش نیست. 

کاملا هم معلومه الکیه.

خودتو درگیر نکن پشیمون میشی.

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
میدونم شاید بعدیه مدت ک بزرگترشد قصدش ازدواج بود

سری رو درد نمیکنه رودستمال نمیبندن به عنوان یه دوست یه خواهرکه ۸ساله ازت بزرگتره میگم زندگیتو برپایه ی احتمالات وشایدهاخراب نکن. حسای زودگذرخیلی ازفرصتهای ارزشمندرونابودمیکنه گلی

پس بعد از اشنایی اولیه بهش بگید با خانواده ها مطرح بشه تا معلوم بشه ایا واقعا راست میگه یا نه. نه ای ...

من متوجه نشدم اگه شماره داد قبول کنم یان؟

برای اینک باهم ارتباط داشته باشیم

من متوجه نشدم اگه شماره داد قبول کنم یان؟ برای اینک باهم ارتباط داشته باشیم

دوحالت داره یا شماره منزل میدی برای اشنایی اولیه بیان(سنتی ) یا شماره رو قبول میکنی برای اشنایی اولیه با هم در ارتباط میمونین (نه زیاد) و بعد از توافق داشتن میزارید بیاد خاستگاری . فقط حواستون باشه بهونه نیاره یا بخواد وابسته تون کنه و بعد ولتون کنه

ببینید الان یکی تو تاپیک های بروز ده تاپیک زده عشق دوساله ام ولم کرده شما هم حواستون رو جمع کنید اینجور نشید برای همین میگم با عقل برید جلو

بهش گقتم  میگ من یتیمم😂😂 گفتش ک به هیچکس نگفته جزدوست صمیمیش

من خودم ظهر یه چند تا رو تو نینی سایت گذاشتم سرکار این کار رو تو نکن...معلومه برای سرگرمی استارت زدی 😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز