سلام.دو سه روز پیش با شوهرم حرفم شد.همسرم آدم خوبیه کلا خیلی باهام کنار میاد و تاحدود زیادی باهام خوبه ولی اصلا اجازه نمیده خودم برم بیرون یا با دوستم برم بیرون کلا از صب تا شب خونه ام هر جا هم میرم با خودش میرم برای خرید مامونی خونه خواهر و داداشم کلا همه جا
چه تجربه ای یعنی اینکه زندانیش کرده و مثل برده ها رفتار میکنه آزادیشو کلا ازش گرفته زندگی نمیکنه یعن ...
خانوم داره میگ از همه لحاظ خیلی خوبه باهام فق همین یه مورد . منم میگم از لحاظ خودم خداروشکر کنه به خاطر اخلاق خوبش اگ نمیذاره تنهایی جایی بره و فق با خودش .. یعنی روش حساسه یعنی یه چیز میدونه دیگ اگ دوسش نداشت ک اخلاق خوب نداشت باهاش..
شاید طرز فکر شما یه چیز دیگ اس عزیزم
‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!
آهان خدا حفظتون کنه برا هم . من شوهرم مثل شوهر خودته از این لحاظ محدود کردن و به علاوه اش خیلی ناپخته اس اخلاق درست نداره توهین و.... به خاطر همین گفتم اگ اخلاق خوب داره خداروشکر کن من حاضر بودم اینطور محدود کنه ولی با پختگی عمل کنه رفتار کنه و اخلاق خوب داشت 🙂
‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!
متاسفانه تجربه نشون داده زنیکه محدود میشه یا خیلی فاسد باید بمیره زنک هرزه بی اخلاق عشق شوهرم اومدم شوهر کنم منتها غیر شوهرم ده تای دیگه رو می خوام هرزه بی خاصیت هستم یا مظلوم دوست داره کار کنه پول دربیاره هیچ مشکلی نداره ولی شوهره محدود کرده البته یه حالتم هست یه مرد بزور به زن بگه س کار قبل دادن آرامش ذهنی به طرف مقابل اونم وقتی داره دوره نقاهت می گذرونه آدم حالت تهوع میگیره از این همه تعیین تکلیف کرد ها نکبت پخمه هیچ پوچ یارو یه قرون هم خرج نمیکنه میگه هیچی نیست الا زن من اولا کو حلقه هیج پوچ روانی ،دوما زن توام بی مصرف چرا داری برای این و اون خرج میکنی دهاتی های فاسد هرزه حس نمیکنی شوهر مابقی نه بنده ازدواج بی عشق مگه داریم بی خاصیت پخمه تو داری چرند می بافی
کلا ملت هیچ گهی نیستن هرزه تنه لش بی خاصیت نکبت شوهر منه چرا تحقیر میکنه شوهر منه چرا وفادار نیست شوهر منه پس تو عن کی هستی شوهر منه کو شناسنامه امم سفیده خرافاتی ابله حلقه هم ندارم عرعر وراج هی زرمیزنن دری وری می بافن کثافت های عیاش ک.لاه بردار هیچ پوچ آشغال کثافت های دهاتی عشق شوهرم اومدم شوهر کنم وق میزنم عر میزنم دری وری میگم از همه می چاپم حتی معشوقه ام زنیکه های هرزه قدر اون پخ بدونی چون رل آشغال من هیچ گهی نخورد خیلی به خودش افتخار میکنه که خیلی پخم وق نزن بابا مافیا رو موافقم و مداخله نمیکنم چه عشقی چه شوری رل من که هیچ وقت هیچ گهی نخورد همیشه توهین بی غیرتی هرزگی تنه لش هیچ پوچ دهاتی لوس ننر وراج ابله