2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهرم خیلی محدودم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 59 پست
خوش بحالتون البته شوهر منم خیلی تو کارا کمکم میکنه و یکم مریض باشم بهم میرسه یا اصلا نمیذاره غذا درس ...

سعی کن ازادیای کوچیک کوچیک بگیری از خیلی کوچیک شرو کن تا بیشترش کنی . خیلی سخته ولی یا باید کنار بیای یا تلاش کنی حداقل ازادیارو بگیری

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تجربه ای یعنی اینکه زندانیش کرده و مثل برده ها رفتار میکنه آزادیشو کلا ازش گرفته زندگی نمیکنه یعن ...

خانوم داره میگ از همه لحاظ خیلی خوبه باهام فق همین یه مورد . منم میگم از لحاظ خودم خداروشکر کنه به خاطر اخلاق خوبش اگ نمیذاره تنهایی جایی بره و فق با خودش .. یعنی روش حساسه یعنی یه چیز میدونه دیگ اگ دوسش نداشت ک اخلاق خوب نداشت باهاش..

شاید طرز فکر شما یه چیز دیگ اس عزیزم 

‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!
کلا هر چیزی که باعث پیشرفت من بشه برام منع کرده

عزیزم باهاش حرف بزن جدی با سیاست 

یکم کتابای مشاوره ای بخون یا حتی تلفنی با مشاور حرف بزن بتونی رامش کنی 

نمیشه ککه

الانم سختمونه ولی می‌رسیم به جایی که حقمونه✨🤍🌍
خانوم داره میگ از همه لحاظ خیلی خوبه باهام فق همین یه مورد . منم میگم از لحاظ خودم خداروشکر کنه به خ ...

از اینکه دوستم داره هیچ شکی ندارم ولی کلا مانع پیشرفتم هست.هر وقت هم میپرسم میگه علتشو یه جای مناسب بهت میگم الان وقتش نیست

از اینکه دوستم داره هیچ شکی ندارم ولی کلا مانع پیشرفتم هست.هر وقت هم میپرسم میگه علتشو یه جای مناسب ...

آهان . خودت و شوهر چند سالتونه؟

سعی کن ازادیای کوچیک کوچیک بگیری از خیلی کوچیک شرو کن تا بیشترش کنی . خیلی سخته ولی یا باید کنار بیا ...

مثلا خونه یکی از خواهرام نزدیکه خونمونه اجازه میده گاهی برم اونجا یا خونه مامانش میذاره برم تنهایی ولی هیییچ جای دیگه نمیذاره.

خودم ۲۶ شوهرم ۳۰

آهان خدا حفظتون کنه برا هم . من شوهرم مثل شوهر خودته از این لحاظ محدود کردن و به علاوه اش خیلی ناپخته اس اخلاق درست نداره توهین و.... به خاطر همین گفتم اگ اخلاق خوب داره خداروشکر کن من حاضر بودم اینطور محدود کنه ولی با پختگی عمل کنه رفتار کنه و اخلاق خوب داشت 🙂

مثلا خونه یکی از خواهرام نزدیکه خونمونه اجازه میده گاهی برم اونجا یا خونه مامانش میذاره برم تنهایی و ...

با ادمای مورد اعتمادش شرو کن مثلا یبار ک پیش مادرشوهرتی برید باهم بیرون بگو با مامانتم 

یبارم باخواهرت اینجوری کن 

کم کم باید میش بری مثلا این دوتا رو با فاصله یه ماه 

بعد یبار ک با یکیش بیرونی بگو کار داش برگش خودم برگشتم کم کم دیگ 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
خانوم داره میگ از همه لحاظ خیلی خوبه باهام فق همین یه مورد . منم میگم از لحاظ خودم خداروشکر کنه به خ ...

از همه مهم تر ایشون انسانن و آزادی حقه هر انسانیه مگه اینجا زندانه😐

آهان خدا حفظتون کنه برا هم . من شوهرم مثل شوهر خودته از این لحاظ محدود کردن و به علاوه اش خیلی ناپخت ...

خدا کمکت کنه اگه محدود میکنه پختگی هم نداره نه این اخلاقش خوبه فقط این یه مورد منو افسرده کرده

متاسفانه تجربه نشون داده زنیکه محدود میشه یا خیلی فاسد باید بمیره زنک هرزه بی اخلاق عشق شوهرم اومدم شوهر کنم منتها غیر شوهرم ده تای دیگه رو می خوام هرزه بی خاصیت هستم یا مظلوم دوست داره کار کنه پول دربیاره هیچ مشکلی نداره ولی شوهره محدود کرده البته یه حالتم هست یه مرد بزور به زن بگه س کار قبل دادن آرامش ذهنی به طرف مقابل اونم وقتی داره دوره نقاهت می گذرونه آدم حالت تهوع میگیره از این همه تعیین تکلیف کرد ها نکبت پخمه هیچ پوچ یارو یه قرون هم خرج نمیکنه میگه هیچی نیست الا زن من اولا کو حلقه هیج پوچ روانی ،دوما زن توام بی مصرف چرا داری برای این و اون خرج میکنی دهاتی های فاسد هرزه حس نمیکنی شوهر مابقی نه بنده ازدواج بی عشق مگه داریم بی خاصیت پخمه تو داری چرند می بافی 

کلا ملت هیچ گهی نیستن هرزه تنه لش بی خاصیت نکبت شوهر منه چرا تحقیر میکنه شوهر منه چرا وفادار نیست شوهر منه پس تو عن کی هستی شوهر منه کو شناسنامه  امم سفیده خرافاتی ابله حلقه هم ندارم عرعر وراج هی زرمیزنن دری وری می بافن کثافت های عیاش ک.لاه بردار هیچ پوچ آشغال کثافت های دهاتی عشق شوهرم اومدم شوهر کنم وق میزنم عر میزنم دری وری میگم از همه می چاپم حتی معشوقه  ام زنیکه های هرزه قدر اون پخ بدونی چون رل آشغال من هیچ گهی نخورد خیلی به خودش افتخار میکنه که خیلی پخم وق نزن بابا مافیا رو موافقم  و مداخله نمیکنم چه عشقی چه شوری رل من که هیچ وقت هیچ گهی نخورد همیشه توهین بی غیرتی هرزگی تنه لش هیچ پوچ دهاتی لوس ننر وراج ابله