2777
2789
دوستان واقعا از اسی تشکر کنیم ک تاپیکشو ب انحراف کشوندیم و مرسی اسی ک ب سوالامون جواب دادی دیگ بخاطر ...

خواهش میکنم گلم مشکلی نداره امیدوارم بتونم کمکتون کنم

حس میکنم به تازگی یه شکست خوردی توزندگیت درسته صورتت لاغر وکشیده اس چندتاجوش ریزم داری

یه بار یه حس ششمی جواب منو نداده

یکم از من بگو لطفا

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلی شکمو هستم توپر هستم عاشق همسرمم ولی خدا رو شکر همسرم عاشقمه و ب کسی فکر نمیکنه زیر نظرش داش ...

شوهرت به خیانت فک نمیکنه ولی یکی وسوسه اش میکرده که الان نیسش انگار ولی بازم مواظب باش

یه بار یه حس ششمی جواب منو نداده یکم از من بگو لطفا

یه غم بزرگی تودلته انگار بغض داری منتظری یکی حرف بزنه تابزنی زیر گریه جدیدا یکی دلتوشکونده درسته ولی آینده خوبی داری

یه غم بزرگی تودلته انگار بغض داری منتظری یکی حرف بزنه تابزنی زیر گریه جدیدا یکی دلتوشکونده درسته ولی ...

دقیقاااا این روزا حالم خیلی بده 

برای دخترم اتفاق بدی که نمیفته؟

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
یه غم بزرگی تودلته انگار بغض داری منتظری یکی حرف بزنه تابزنی زیر گریه جدیدا یکی دلتوشکونده درسته ولی ...

اسی برای من بگو

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما
اصلاناامیدنشوالان یه بغض توگلوته قورتش بده خدابزرگه یک سال بعد باردارمیشی شوهرت یکم ازت سردشده دورش ...

وای خدا از کجا فهمیدی سرد شده خداییش درست گفتی بیشتر بگو 😭😭😭

خدایا خودت بساز....تو بسازی قشنگتره❤
خواهش میکنم گلم مشکلی نداره امیدوارم بتونم کمکتون کنم

پس گلم آخرین سوالمم بپرسم 

بنظرت چکار کنم ؟ ارایشگری یاد بگیرم ؟؟ مغازه لباس فروشی باز کنم ؟؟ یا درس بخونم میخواستم علوم تربیتی بخونم واسه استخدام؟؟

اسی میشه حست روبهم بگی؟من بی بی بدون هاله دیدم

دلت شکسته یکی داره اذیتت میکنه ولی به زودی حالت خوب میشه آینده خوبی براتون میبینم خیلی توچشمید هرروز اسفندوذاغ بزار