2777
2789
پس نبرم ۱۵۰رو؟

ببین بپرس اگر طلا گرمی۱۵۴۰ و ۷ درصد کل کارمزد بوده نه زیاده نبر

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چیزی نگفت راجع به اجرتش

عزیزم خب شما طلای نو خریدید یا دست دوم؟ای وای چطور نگفته 😕خودتون میپرسیدید 

عزیزم کلا هروقت میری طلا بخری اول از جایی بخر که مطمن بشی با وجدانن گرچه کلا طلافروشا هرچقدرم اشنا یجا کم بهت بدن سری دوم قشنگ بدون اینکه متوجه بشی ازت میگیرن سودشونو من خودم از یه مغازه کلا خرید میکنم اونم اقساط اجرت و سود و مالیاتش رو قشنگ نوشته اونارو برحسب محاسبات دونه بدونه باید حساب کنی و جمع بر کل کنی اینجوری قشنگ متوجه میشی که چی بچیه داداش من حلقه خرید ۱۳۶۵ت بود طلا دوماه قبل شد ۱۲/۵۰۰کلا یجوری براش اب تاب داده بود اینقدر تخفیف دادم اینقدر برای عزوسیت اینقدر ب احترام مادرت و ...کلیم منت سرش گذاشته بود اخر سر وقتی حساب کردیم دیدیم ذره و ریالی تخفیفم نداده منت بی خود بوده 

البته نگران نباش خریدیش مبارک باشه عزیزم کلا طلارو ک بشخصا میخرم خودم ب چشم سرمایه گذاری بلند مدت نگاش میکنم ک ضرر هم نکنم بهرحال چون قصد فروششو ندارم ی دستبند النگویی خریدم ۱۷/۵۰۰ناراحت بودم پارسال گفتم اخ ۴تومن اجرت سود مالیات شده خ گرون شده اما بعد چندماه همون ۲۲شده خب من بفکر سرمایه گذاریم چون اینجوری پولامو دارم تکه تکه پس انداز میکنم میشه سرمایه ای که ارزشش ازبین نمیره 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره همون ۱۵۴۰بوده که خریدم اما گفت باید برام بیاری خواستم حساب کنم چون خودمم فکر کنم زیاد گرفته 

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

طلای خام =قیمت تابلوی طلا *گرم خریداری شده 

اجرت ساخت مثلا۱۸٪معمولا=قیمت تابلو *۱۸٪(تقسیم به۱۰۰)

سود مالیات =

پول طلای خام +اجرت کل +۷٪(/۱۰۰)

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

عذاب وجدان دارم اخه،ولی فکر کنم خیلی گرفته

طلای خام =قیمت تابلوی طلا *گرم خریداری شده  اجرت ساخت مثلا۱۸٪معمولا=قیمت تابلو *۱۸٪(تقسیم به۱۰ ...

ممنون بانو جان 

نمیدونم تو فاکتور زده ۷درصد فقط دیگه چیزی ننوشته بهم ۲۴۰۰داده

2میلیون و100قیمت طلات به اضافه سودشه حدود400تومن اجرت گرفته 

کاربرسال 97هستم. به درخواست خودم از نی نی سایت رفتم، باز اومدم.  توی زندگیم امیدم فقط به خدابوده وهست😍
شما از تهران خرید میکنید؟ 

خیر عزیزم من شیرازم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز