2777
2789
عنوان

حرکات نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 35 پست
اره خداروشکر همه چیزش خوب بود ولی آخه یهو تنبل شد قبلش خوب تکون می‌خورد 

ببین من باردار بودم انقدر لگد میزد من از فشار دنده هام ضعف میکردم

اونوقت میومدم فیلم بگیرم بگو یه روزم دوربین دستم بود تکون نمیخورد

😅حساس شدی بهش تکون نمیخوره

واقعا میفهمن انگار 

واقعا؟ قبلش خوب تکون میخورد؟ از من قبلش خوب تکون میخوره ولی الان خیلی ریز جوری که اصلا شک میکنم تکون ...

دقیقا مال منم قبلا خوب تکون می‌خورد الان خیلی تنبل شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من باردار بودم انقدر لگد میزد من از فشار دنده هام ضعف میکردم اونوقت میومدم فیلم بگیرم بگو یه ر ...

اره بخدا می‌فهمن من حرکاتش رو احساس نمی‌کردم رفتم سونو از همون موقع شروع کرد به لگد زدن تا دو روز بعدش باز رفت تو فاز استراحت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین من باردار بودم انقدر لگد میزد من از فشار دنده هام ضعف میکردم اونوقت میومدم فیلم بگیرم بگو یه ر ...

اره بخدا قبلا دستمو میذاشتم شکمم تکون میخوره الان کلی نازش میکنم باهاش حرف میزنم خواهش میکنم تکون بخوره انگار ن انگار 

فکر کنم جاشون تنگ شده 

آخه از الان بخدا اینا فیلمشونه😑

آخه از الان بخدا اینا فیلمشونه😑

میکم بخدا من با یه استرسی ساعت ۸ صب رفتم بهداشت صدا قلبشو بشنوم باز دوباره شوهرم گفت اگه تکون نخوره عصرش ک دکترم میاد برم دکتر اونجام دکتر صدا قلبشو شنید گفتم من بازم نگرانم برام سونو رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود ولی بازم ناز میکنه 

میکم بخدا من با یه استرسی ساعت ۸ صب رفتم بهداشت صدا قلبشو بشنوم باز دوباره شوهرم گفت اگه تکون نخوره ...

جفتت قدامیه؟ 

اره حس میکنم گاهی اوقات خیلی ریز انگار تکون میخوره که اصلا شک میکنم تکون خورده 

اخه عزیز توی این هفته ی بارداریت کلا تکونای بچه ریز هست 

هنوز اونقدر بزرگ نشده لگد بزنه محکم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اخه عزیز توی این هفته ی بارداریت کلا تکونای بچه ریز هست  هنوز اونقدر بزرگ نشده لگد بزنه محکم

آخه قبلش خیلی تکوناش واضح بود جوریه گاهی اوقات شوکه میشدم بس تکونش محکم بود یهو آروم شد 

نه خلفی ولی چون یکم چربی داشتم دیر تکوناشو فهمیدم تقریبا ۲۳ اینا 

آهان من قدامی هستم ولی وقتی سونوها خوبن دیگه نگران چی باشیم 🤦🏻‍♀️

آخه قبلش خیلی تکوناش واضح بود جوریه گاهی اوقات شوکه میشدم بس تکونش محکم بود یهو آروم شد 

خوب حالا منتظر چی هستی عزیز 

مثلا فکر کن تکون نخوره چی میشه 

هیچی دو ساعتم تکون نخورد یا حس نکردی مهم نی 

در هفته های بالای ۲۹ مهم هست هر ساعت لااقل ۴ بار حرکت 

الان حتی در ۲۴ ساعت ۱ بار حرکتش رو حس کنی کافیه 

مطمئن باش اون حرکت داره ولی شما متوجه نمیشی عزیز یا خودت حرکت داری یا خوابی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...