2777
2789
عنوان

مدل چشمام چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 56 پست
گذاشتم فکر کردم نگاه کردی پاک کردم

از تاپیک رفتم بیرون

منتظربودم لایکم کنی😅

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه ای

آن چنان پیر شدم در جوانی...🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

بازم مال تو خوبه،  چش من بدتره🥴

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

مدل چشمات خوبه اگه مژه هات بلند تر بود عالی میشد👌🏽

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

مدل چشمات خوبه اگه مژه هات بلند تر بود عالی میشد👌🏽

با ریمل بهتر میشه😅

نگذار زندگی از مقابل چشمانت بگذرد وتو فقط نظاره گر باشی،"زندگی" رو زندگی کن... 
خیلی دلم میخواد تا حالا کاشت نکردم

خلی قشنگ میشه مطمئن باش

تقریباً چشامون مثل همه ولی من درشت تر والیوم کاشت کردم بعضی وقتا هم گربه ای خیلی قشنگ میشه اصلا آرایش هم نمی‌خواد فقط یه رژ لب 

ببخشیدابروهات مدادیاچی؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خلی قشنگ میشه مطمئن باش تقریباً چشامون مثل همه ولی من درشت تر والیوم کاشت کردم بعضی وقتا هم گربه ای ...

حتما امتحان میکنم

نگذار زندگی از مقابل چشمانت بگذرد وتو فقط نظاره گر باشی،"زندگی" رو زندگی کن...