2777
2789
الهی بگردم بلاخره چند روز اول حتما کمکی میخوای حالا مادرشوهرت میتونه بیاد اگرم ایشون نیومد همسرت بای ...

با اینکه فعلا نمیخوام بچه دار شم، با اینکه همیشه میدونم خدا بزرگه یجوری دستمو میگیره که اصلا خودم نمیفهمم چطور کمک کرد ولی بازم همیشه یه ترسی تو دلم هست

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازین موارد فقط خواهر دارم. اونم هم شاغله هم بچه دار

عزیزم اگه زایمان طبیعی داشته باشی خودت میتونی کارهاتو بکونی 

و به همسرتم بگو چند روز سرکار نره پیشت باشه کمکت کنه

عزیزم اگه زایمان طبیعی داشته باشی خودت میتونی کارهاتو بکونی  و به همسرتم بگو چند روز سرکار نره ...

دورت بگردم همسرم نظامیه. نهایتا سه روز پیشم میمونه اینارو میدونم🤣

حالا تا نی نی بیارم یه گلی باید به سرم بگیرم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

خوش حالت ولی چه زن قوی هستی من تا چند بعد زایمانم خمش گریه میکردم الکی بدون دلیل انگار داشتم افسردگی ...

منم دیروز وقتی مامانم داشت میرفت آنقدر گریه کردم که مامانم آخر دعوام کرد گفت برا چی گریه میکنی من که همیشه نمیخوام اینجا بمونم بلاخره میخوام برم دیگه

عزیزم اگه زایمان طبیعی داشته باشی خودت میتونی کارهاتو بکونی  و به همسرتم بگو چند روز سرکار نره ...

من خودم خونخ خودم بودم مادرم اومد پیشم برعکس شد😄😄😄خونه خودم راحت بودم هم سر اولی هم دومی

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
با اینکه فعلا نمیخوام بچه دار شم، با اینکه همیشه میدونم خدا بزرگه یجوری دستمو میگیره که اصلا خودم نم ...

حق داری عزیزم 

توکلت بخدا باشه مطمین باش با همین عقیده ای که داری خدا بهتری هارو برات قرار میده