2777
2789

ببین زیاد واضح نیست اما چیزی که من میبینم پایین تنه اش انگا تور گل برجسته ی و اینی که اطرافش هست شاینه 

بالا تنه ش تاپلکسه و هر خیاطی نمیتونه اینو دربیاره

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

پارچه کارشدست

این برا پیج انگلستانیه فک کنم

که من قیمتشو یه بار پرسیدم ۸۰تومنو اینا بود

عین همین پارچه رو هم پیدا کنی خیاط عین همین نمیدوزه

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین زیاد واضح نیست اما چیزی که من میبینم پایین تنه اش انگا تور گل برجسته ی و اینی که اطرافش هست شای ...

خیاطای مزون که لباس عروس میدوزن میتونن در بیارن؟؟ 

اینا معمولا تور منجوق دوزی شده یا کار شده ست  پیجای قشم  داماس  تاج محل  تاج ...

تاج بانو خیلی اززونه

من پارسال متری یک و پانصد گرفتم

اونجا الان فوقش ۶۰۰ 

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍

ولی اگر هزینه برات مهم نیست من یه پیجی رو میشناسم که کار برش خورده با سنگ تمام وارداتی دارن خیلی شیکن خیلی حتی از این عکسی ک دادی بسیار زیباتر 

میده ۵ ملیون و ۸ ملیون 

یعنی تور کار شده به همون طرح و مدل اماده به دوخت 

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
ولی اگر هزینه برات مهم نیست من یه پیجی رو میشناسم که کار برش خورده با سنگ تمام وارداتی دارن خیلی شیک ...

نهایت 10/15ملیون میخام خرج کنم برا عروسیم میخام بگیرم پیجشو بده