2789
ن بابا من فقط همون روز اول لخت بود بعدش موج طبیعی موم برگشت نرم و لطیف مونده ولی صاف شلاقی نیست

اره از منم نموند از من خیلی فر و وز بود خیلی بهتر اول شده ولی مثل اول نموند اصلا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام برم ولی ب نظر شما غیر ازمایشایی ک دادمو چ چیزیو میخواد چک کن؟وقتی مشکل هورمونی نیس  شام ...

نمیدونم عزیزم تجربه ندارم ولی متخصص بهتر میتونه تشخیص بده انشالله مشکلت حل بشه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اخه من رفتم نشونش دادم گفت خودت خوب سشوار نکشیدی بعد حموم در حالی که من کامل خشک میکنم 

چ جالب ب منم همینو گفتن 

گفتم چرا اینجوری شده 

گفت مطمئنی خوب خشک کردی؟😐

درصورتی ک من خوب خشک کرده بودم 

ب خواهرمم همینو گفتن😐

فک کنم این جمله رو همشون حفظ کردن ک ب همه بگن

چ جالب ب منم همینو گفتن  گفتم چرا اینجوری شده  گفت مطمئنی خوب خشک کردی؟😐 درصورتی ک من ...

والا اگه ما قرار باشه این همه بعد حموم سشوار بکشیم چه کاریه این همه پول بدیم پول میدیم که راحت بشیم وگرنه تو حالت عادی هم این همه سشوار کنیم صاف میشه والا هر چند من  موهام خیلی وز بود و خیلی بهتر شده با کراتین ولی بازم من توقعم بیشتر بود حداقل به صافی اول بمونه که نموند موج گرفت یکم 

والا اگه ما قرار باشه این همه بعد حموم سشوار بکشیم چه کاریه این همه پول بدیم پول میدیم که راحت بشیم ...

از بس سشوار میکشیم میسوزن چندوقت دیگه بعدشم با شامپو فری سولفات میشوریم تمیز ممیشه کف سر چربه و همه موها میریزه😕

از بس سشوار میکشیم میسوزن چندوقت دیگه بعدشم با شامپو فری سولفات میشوریم تمیز ممیشه کف سر چربه و همه ...

اره همه اینا هست ولی من حاضر نیستم اون موهای وز گذشته را داشته باشم