2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۷تا دارم پدرم و دراوردن اینقد ک کثیف کاری دارن و سروصدا میکنن

منم ۷تا دارم قشنگ دهنم سرویسه 

دل فروختنشونم ندارم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
منم ۷تا دارم قشنگ دهنم سرویسه  د ل فروختنشونم ندارم

من ک مجبورم همشونو رد کنم چون باردارم میگن ضررداره تو خونه باشن

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
من ک مجبورم همشونو رد کنم چون باردارم میگن ضررداره تو خونه باشن

اخی عزیییزم 

بده خونه مامانت یا مادرشوهرت

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
یعنی نر خیلی اذیت میکنه؟

بستگی ب اخلاق پرنده داره من الان جوجه ماده دارم همه رو عاصی کرده ولی خیـــــــلی بانمکه ماده ها حرف نمیتونن بزنن جفتشون اذیت و دارن ب نروماده بودنش ربطی نداره اذیتاش

اخی عزیییزم  بده خونه مامانت یا مادرشوهرت

خونه مادرشوهرمم پر کردم ولی خونه مادرم نمیتونم ببرم چون دکتر گفته کوچیکترین صدایی براش سم هستش

خونه مادرشوهرمم پر کردم ولی خونه مادرم نمیتونم ببرم چون دکتر گفته کوچیکترین صدایی براش سم هستش

ایراد نداره بفروش بعدا میخری دوباره