2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون ینی؟

بیرونم خوبه خونه هم اگه میخوای بزن برقص را بندازی خونه برنامه ریزی کن😁❤️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
منم سال اول یک جایی رو رزور کردم آلاچیق بود خب گرمایش داشت بعد یک هزینه جدا گرفتن برای تزئین آلاچیق ...

چه خووب با پول همه کار میشه کرد حالا من چن روز دیگ تولدشه داراییم ۳۰۰تومنه همش😂😂فقط یه کیک میشه گرف

دختری از تبار کورد
چه خووب با پول همه کار میشه کرد حالا من چن روز دیگ تولدشه داراییم ۳۰۰تومنه همش😂😂فقط یه کیک میشه گر ...

کیک خودت درست کن 

چند تا بادکنک و شمع بگیر 

کادو هم کیف پول یا کمربند 

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
چه خووب با پول همه کار میشه کرد حالا من چن روز دیگ تولدشه داراییم ۳۰۰تومنه همش😂😂فقط یه کیک میشه گر ...

بآور کن منم پولی ندارم از ۶ ماه قبلش پول تو جیبی مو جمع می کنم ک بتونم یک کادوی کوچیک و یک جشن دونفره بگیرم .دوسال پیش ک اولین تولدش بود اون زمان من شاغل بودم اما الان نه 

خوبه ست بگیر من فقط پول کیکشو کرد ..با پول میشه همه کار کرد 🥲

سلیقش خاصه اینارو قبلاً دیده خودش 

من بگیرم نمیپسنده

بآور کن منم پولی ندارم از ۶ ماه قبلش پول تو جیبی مو جمع می کنم ک بتونم یک کادوی کوچیک و یک جشن دونفر ...

هووف اخه من تولد پدرو مادرشم هس همشون باهمه😪😐پول تو جیبی هم ندارم چن ماه یبار یه تومن میده اونم خرج خودم میشه یه یارانس فقط 

دختری از تبار کورد
هووف اخه من تولد پدرو مادرشم هس همشون باهمه😪😐پول تو جیبی هم ندارم چن ماه یبار یه تومن میده اونم خر ...

کادو مامان باباش رو ک تو نباید بگیری خودش بگیره