2821
2789
عنوان

عمل بینی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 57 پست
مال همه همینه حتی بینی هایی که عمل نشدن هم سوراخاش قرینه نیست

خب عمل نشدن دیگ

وقتی عمل میکنی و اینهمه پول میدی ک با قبلت فرق نکنی

الان من دقیقا مثل قبلم

فقط ی قوز کوچیک رفع شده ازم

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خیلی راضیم خداروشکر  الان حدودا یک سال شده

میشه بگی دقیقا چ مدلیه الان

و پیش کی و کجا عمل کردی

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
بینی من بعد از دوازده سال چطوره؟

عااالیع

نوکش بالاس و نیفتاده قوس نازیم داره

ک مال من اصلا فوس نداره افتضاحه

مال شما از اول اینجوری بود مدلش یا کم کم قشنگ شد مثلا بعده چند سال؟

سلام دوستم ،دیگه بالاخره عمل هستش ،ممکنه اون رضایت کامل رو کسب نکنی ،ولی من خودم یه سال پیش عمل کردم ...

میشه بگی چ مدلی عمل کرده ظریف شده الان؟نوکش نیفتاده قوز در نیاورده؟

منم راضی نیستم هی نوکش پاین تر میاد انگاری 😓😓

پیش کی عمل کردی؟کجا

عااالیع نوکش بالاس و نیفتاده قوس نازیم داره ک مال من اصلا فوس نداره افتضاحه مال شما از اول اینجور ...

ارخ دوماه اول خیلی ورم داشت تا یکسال جا افتاد کامل

اول تپل بود یکم ولی قوس رو داشت از اول

اینم از جلو ولی اینجا رو ببنیم ی جوش داره برجستگی

خ قشنگه کجا عمل کردین