2777
2789

مطمئن باش اتفاقی نیومدی تو♥️

امشب اینجا دور هم جمع شدیم،تا چهل نفر بشیم که در حق هم دعا میکنیم.همدیگه رو نمیشناسیم ولی هممون بنده اون خداییم که لطف و‌مهربونیش لایتناهیه…💚🌱

اسمتون رو بگید و حاجتتون رو این زیر بنویسید.

هرکسی که میخونه دعا گنه و پیام هارو به نوبت رو‌ لایک‌کنه🌞🌻

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

التماس دعااااااااااااااااااا دارم واسه بار دار شدنم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دلم شکسته  خیلی داغونم  چرا خدا صدامو نمیشنوه چرا یه روز خوش ندیدم دعا کنید برام😭😭😭😭😭😭

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

نی نی کوچولومون بیماری لاعلاج داره دعا کنید سالم بدنیا بیاد 

و سونو اشتباه کرده باشه 

ابجیمه

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏

یعنی میشه منم به همین زودی ااپیک بزنم بگم ب کسی ک دوسش داشتم رسیدم🥲

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه ها لطفا دعا کنید مشکلات شوهرم حل بشه پول دستش بیاد و بیاد ازم معذرت خواهی کنه

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

اسمم روژانه… دعا کنید بیماریام خوب بشه و حالم مثل قدیم عالی باشه و امسال برم پیش نامزدم و باهم زندگیمون رو شروع کنیم♥️🙏🏻

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)