2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیااااااا خیلی گریمه

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱
بخدا حالا میام اینقدر میزنمت سیاه و کبودت میکنم داغ دلم و خالی میکنم روت 🤧🤧

بیا خواهر 

حیفِ بابای من ک من دخترشم🙁✌🏻

میخواست یه خونه بزنه ب نامم دیگ مامانم گفت نمی بینی چسبیده ب تخت تکونم نمیخوره برا چی میخوای بزنی ب نامش😞

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

هوف میفهمم  عشق هم درد هم درمان  لعنتی می‌تونه تورو تا اوج خوشحالی ببره  می‌تونه ه ...

اخه میذونی میدونمم یسری اخلاقای بد داره (خب همه خوب مطلق نیستیم) فاصله سنی زیاد اصن یجورایی بهم اونجوری نگا نمیکنیم الان رفتن خونشون ولی من حس میکنم دلتنگم تاعاشق اما گیجم میترسم میگم نکنه عاشق باشم چون دارخ میره خاستگاری دوست ندارم ازدواج کنه دلم گرفته

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
از بس این روزا ناراحتم و غم دارم احساس میکنم همین روزا سکته کنم... از ظهر تا حالا دست چپم سنگین شده، ...

دورت بگردم قشنگم🥺❤️پنج تا نفس عمیق بکش

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
خدایا من و انگور کن 🤲 🍇 الهی شکرت  والا بیا جای من زندگی کن تا قدر خانوادت و بدونی

عه انگور شدی؟🚶‍♀️

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe