2777
2789
نه ولی اگه بلد باشی بهتره البته برای طراحی وب

واسم جای تعجب داره که برنامه نویسا چجوری چشم درد نمیگیرن؟ خودم‌خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه زود چشم درد میشم و مجبور میشم‌ادامه ندم،باید چیکار کنم؟

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اشتباه شده من چند قسمت از برنامه نویسی جاوا رو نگاه کردم و مشکلی هم نداشتم،جاوا اسون محسوب میشه ...

همونطور که بهتون گفتن پیشنیازش html , css هست برای برنامه نویسی وب البته ، بعد اینکه سخت بودنش که همه چی سختی خودشو داره حتی اب خوردن ، ولی با تلاش اوکی میشه

بعد اینکه هدفتون چیه دقیقا؟ هر هدفی که دارید مثلا وب ببینید چی نیازه براش ، یعنی اول ابزار های لازمش رو بدونید بعد شروع کنید

من دانشجو نرم افزارم اگه میخوای کار کنی سمت دانشگاه نیا برو دوره های مختلف بگذرون مل خودمون الان میریم دوره میگذرونیم چون حوزه های برنامه نویسی خیلی گسترده ست تو دانشگاه فقط بیس اولیه گفته میشه ولی اگه مدرک میخوای بیا دانشگاه

به نظرم من بهتره که مدرک داشته باشید ، ولی برای یادگیری اصلا دانشگاه رو کافی ندونید

من رشتم تجربیه 

میخام کلاس جدا برم یاد بگیرم

ولی برا دانشگاه فقط پیام نور میتونم برم

مدرکش ارزش داره با نداشتنش فرقی داره؟

به نظرم من بهتره که مدرک داشته باشید ، ولی برای یادگیری اصلا دانشگاه رو کافی ندونید

از لحاظ اجتماعی داشتن مدرک خیلی میتونه خوب باشه تو محل کار ، بعد اینکه در کنار منابع اصلی که گفتم بهتون ، توی دانشگاه اگه هدفتون یادگیری باشه با ادمایی اشنا میشین که بشدت با دانش هستن و شما میتونی کمک بگیری و ازشون یاد بگیری 

من رشتم تجربیه  میخام کلاس جدا برم یاد بگیرم ولی برا دانشگاه فقط پیام نور میتونم برم مدرکش ا ...

مدرک فارغ التحصیلی کلیه دانش آموختگان دانشگاه های روزانه ، شبانه ، آزاد ، پیام نور ، غیر انتفاعی و … دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی کشور می باشد و از نظر این سازمان ارزش مدرک تحصیلی تمام دانشگاه ها در بازار کار و برای استخدام یکسان می باشد. بنابراین فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور می توانند متناسب با رشته و مقطع تحصیلی خود ، برای استخدام شدن در مراکز و سازمان های دولتی و خصوصی اقدام کنند. و همه ی دستگاه های دولتی و خصوصی موظف اند دارندگان مدرک فارغ التحصیلی دانشگاه پیام نور را استخدام کنند