خانوما همسرم گاهی اوقات خیلی خیلی شدید سردرد و سرگیجه میگیره خیلی بد،بعد بردیم بیمارستان آزمایش و سی تی انجام دادن خداراشکر سالم بود فقط غلظت خون بالا داشت،من تو گوگل خوندم زبونم لال غلظت خون بالا باشه باعث سرطان خون میشه😭😭😭😭😭😭😭😭دارم میمیرم
عزیزم شاید مشکل از مهره های گردنش باشه من ۹ سال سردرد داشتم شدید یعنی بگم ۵ روز در هفته دروغ نگفتم رفتم دکتر مغز و اعصاب بعد از mri گفت بیرون زدگی مهره ی گردن داری ک ب عصب فشار میاره یکم رعایت کردم بهتر شدم نگران نباش
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نه بابا این فکرا چیه غلظت خون داره هر موردی بود تو آزمایش معلومه دیگه. مگه چیه مایعات زیاد بخوره و خون بده همین حجامتم خوبه میگن داداش و مادر منم گفتن داره میخواد حجامت کنه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سلام خانم من آقا هستم. به نظرم صبر کنید جواب ازمایش دکتر ها بیاد . انشاالله که چیزی نیست بد به دلتون راه ندید. ممکنه غلظت خون بالا واسه خیلی از چیزها باشه که سرطام هم یکیش باشه. انشاالله که چیزی نیست