2777
2789
عنوان

همسایه بی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 58 پست

ما ی دونه از بیشعورا داریم که کل روز تو خونشون اسب سواری تمرین میکنن ساعت سه و نیم شب جارو میکشن موهاشون رو تو بالکن شونه میکنن میریزن پایین خونشونم سطل اشغال نیست هر چی میخورن از پنجره میندازن پایین

یه فروردینی بی حوصله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا با شوهرم دم در یه حرفی بزنیم یا حتی یه خحکتی کنیم از چشمی میبینن و سری بعد که میرن بیرون ج ...

والا این کارای شما درست نیستن شاید دارن تلافی میکنن که شما یادیگیرین کارتون درست نیست یعنی مقابله به مثل

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
یکی تو فامیل با من اینجوری بود چندبار تو خرج انداختمش درست شد😆😆

خداروشکر من اومدم بیرون از اون ساختمون ، وگرنه جرات نداشتم لباس نو تن بچه هام کنم

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
متاسفانه جفتمون مالک .مستاجر بودم که خیلی وقت پیش عوض میکردم خونرو ولی یه شرایطی هم داریم که نمیتونی ...

ای بابا ، حالا عیبی نداره 

اهمیت نده 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
یکی تو فامیل با من اینجوری بود چندبار تو خرج انداختمش درست شد😆😆

اخه فقط تو خرید نه.باور میکنی من درو که برا شوهرم باز میکنم سلام میکنم یه بار زنه درو باز کرد صداشو عین من کرد در حالیکه اصلا اونا درم برا شوهرش باز میکرد سلام نمیدادن.من حالم گرفت ولی چیزی نگفتم شوهرم گفت این از تو یاد گرفته اینجوری سلام دادنو؟منم تو فامیل دارم ولی خوب اون هر روز جلو چشمم نیست ولی اینا واقعا خسته نمیشن از کارشون

باز خوبه کارش در حد تقلیده 

من چی بگم که به خاطر همسایه عوضیم بچمو از دست دادم 

از اون خونه پاشدیم که آروم شدم روز آخری هم بهش گفتم الهی اونچه از بدی توی قلبته سرت بیاد که سرش اومد

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خداروشکر من اومدم بیرون از اون ساختمون ، وگرنه جرات نداشتم لباس نو تن بچه هام کنم

ساده‌ایا

حتی اگه می‌موندی هم باید اهمیت نمیدادی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
وای.فک و فامیلو و در و همسایتون تکن      

میبینی ، یعنی زنده موندیم از دستشون ، لطف الهیه

اخه فقط تو خرید نه.باور میکنی من درو که برا شوهرم باز میکنم سلام میکنم یه بار زنه درو باز کرد صداشو ...

چقد اهمیت میدی!

من باشم از خنده غش میکنم😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اینا خوبه ما یه همسایه داریم کلا مودی و اخلاقشون بهاریه ، صبح تا شب فوش رکیک میدن به هم توی راهرو ،ش ...

اینا هم دقیقا کارشون همینه ولی تا مارو میبینن قربون صدقه هم میرن مسخره ها😤

اخه فقط تو خرید نه.باور میکنی من درو که برا شوهرم باز میکنم سلام میکنم یه بار زنه درو باز کرد صداشو ...

کلا همه حواس و زندگی ات به همسایه است؟؟؟

من فکر میکنم شما خیلی داری سری میکشی وگرنه از کجا میدونی همسایه صداشو شبیه شما میکنه