دوستانی که همسایه بی شعور دارن میشه بگین چه رفتاری باهاشون نشون میدین؟حقیقتش ما یه همسایه ببشعور داریم که کارش فقط تقلید .همه چی رو تقلید میکنن. شاید دونه به دونه بخوام بگم شما بخندین ولی وقتی تو این موقعیت باشین و یه نفر مثل میمونهمه کاراتونو از خوب تا بد از طرف ببینین چی کار میکنین؟جالبه ما اصلا سلام علیکم باهاشون نداریم بس که آدمای چیپی هستن ولی واقعا ول کن ما نیستن احمقا و خیلی رو مخن😤
ما ی دونه از بیشعورا داریم که کل روز تو خونشون اسب سواری تمرین میکنن ساعت سه و نیم شب جارو میکشن موهاشون رو تو بالکن شونه میکنن میریزن پایین خونشونم سطل اشغال نیست هر چی میخورن از پنجره میندازن پایین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی تو فامیل با من اینجوری بود چندبار تو خرج انداختمش درست شد😆😆
خداروشکر من اومدم بیرون از اون ساختمون ، وگرنه جرات نداشتم لباس نو تن بچه هام کنم
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
متاسفانه جفتمون مالک .مستاجر بودم که خیلی وقت پیش عوض میکردم خونرو ولی یه شرایطی هم داریم که نمیتونی ...
ای بابا ، حالا عیبی نداره
اهمیت نده
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
یکی تو فامیل با من اینجوری بود چندبار تو خرج انداختمش درست شد😆😆
اخه فقط تو خرید نه.باور میکنی من درو که برا شوهرم باز میکنم سلام میکنم یه بار زنه درو باز کرد صداشو عین من کرد در حالیکه اصلا اونا درم برا شوهرش باز میکرد سلام نمیدادن.من حالم گرفت ولی چیزی نگفتم شوهرم گفت این از تو یاد گرفته اینجوری سلام دادنو؟منم تو فامیل دارم ولی خوب اون هر روز جلو چشمم نیست ولی اینا واقعا خسته نمیشن از کارشون
من چی بگم که به خاطر همسایه عوضیم بچمو از دست دادم
از اون خونه پاشدیم که آروم شدم روز آخری هم بهش گفتم الهی اونچه از بدی توی قلبته سرت بیاد که سرش اومد
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋