2777
2789

بیایید بدون قضاوت و حاشیه رفتن فقط راهنمایی کنید راهکاری دارید بگین لطفا 🙏

قبلا هم گفتم خواهر من از ازدواج قبلیش یه پسر هشت ساله داره ک هفت ساله ندیدتش الان به واسطه دادگاه و بزرگ ترها اقدام کردن برای دیدن بچه ش چند روز پیش با داداشم و زن داداشم رفتن خونه پدر شوهرش و اونا گفتن ما مانع نمیشیم (دروغ گفتن چون چند ساله مانع شدن ولی الان چون بچه بزرگ شده بش یاد دادن و مغز شو شست و شو داده ن) ولی خود پسرش خواهرم و پس زده و ازش دور شده وگفته نمیخوام ببینمش... دیروزم باز خواهرم رفته دیدنش پسرش گفته برو و من نمیام باهات و دیگه نیا و... 

شوهر سابقش ب شدت کينه ای و لجبازه و خدا میدونه چیا تو گوش بچه خوندن ک اینجوری رفتار میکنه 

حالا پدر و مادر و خاله هام میگن بیخیال شو فعلا سراغ بچه ت نرو ک اذیت نشه خودش بزرگ تر بشه میاد سراغت

ولی خواهرم میگه اینبار دیگه بیخیال نمیشم و میرم اینقدر میرم ک بهم دل ببنده و وابسته م شه (خیلیا میگن دیگه وابسته نمیشه و... درسته ایا؟) 

من و زن داداشم م میگیم بره هم خودش و اذيت میکنه هم بچه رو 

واقعا موندیم چی درسته چی غلط 

لطفا راهنمایی کنید راهکاری دارید بگین ثواب داره بخدا انشالله هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه از 1 سالگی مادرشو ندیده? 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

ببخشیدا یبار با انتخاب بابای بچش گند زده به زندگی بچش 

یبار با جدا شدن و بچه طلاق شدنش گند زده به زندگی بچش 

الانم ک با بهم زدن ارامشش 

بگو بکش بیرون ازش 🤦‍♀️

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

طفلک پسرش. این وسط نمیدونه چکار کنه. اون از شما وضع روحیش داغونتره. به نظرم نره کمتر اسیب میبینه. ولی اگر محدود شده و با ملایمت بره و اصلا در مورد خانواده اونا حرفی نزنه پسرش کم کم خودش همه چیز رو میفهمه.

چون خودم دقیق تو چنین شرایطی بودم به نظرم هیچکس نمیتونه یه بچه رو از مادرش جدا کنه الانم بچه ست تحتتاثیر حرفای اونا قرار میگیره اما بزرگ بشه خودش میاد سراغ مادرش.اگه بتونه تحمل کنه مادرش

عزیزم هزاران بار اینجا به شما گفتن که باید از مشاور کمک بگیرید. نمیشه که بچه ای که هفت سال مادرش و ندیده بتونه مادرش و به این سرعت بپذیره. دارین روان اون بچه رو میریزین به هم. کاش این تلاش ها رو خواهرت قبل از طلاق انجام داده بود. زمان بدین به اون بچه. انقدر تفکراتش رو نسبت به مادرش خراب کردن که عملا میگه نمیخامت. از یه بچه هشت ساله چه انتظاری دارین؟ حتما از مشاور کمک بگیرین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

عزیزم یکی ازفامیلای ششوهرمم همین مشکلو داره ۴ساله دخترشو ندیده دخترش۱۵سالشه انقد رو مغزش کارکردن گفته من مادرمو نمیخوام حتی طلاقش ندادا فعلا ولی شوهره رفته زن گرفته پستی تا چه حد ایخدا .پسره پسر عمه زنس باهم فامیلن .

باترین راهکار اینه که ولش کنه دیگ ارزشی نداره بببینه که چی ؟ 

ببخشیدا یبار با انتخاب بابای بچش گند زده به زندگی بچش  یبار با جدا شدن و بچه طلاق شدنش گند زده ...

چقد راحت قضاوت میکنی 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن