2777
2789
عنوان

IVF چطوری هست

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 27 پست
ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی 

ممنونم عزیزم

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم هزینش چنده 

والا با هزینه آزمایشات قبل ودارو های خارجی ی قیمته بدون بیمه با بیمه فقط آزنایشات ک حدود ۲تومن میشه حذف میشه ولی دارو خارجی برا من اوایل امسال حدود ۱۰تومن شد بیمه هم نمیده حتی تکمیلی .تو مرکز دولتی ۱۵۰۰تخمک کشی با انتقال حدود ۲تومن تو بیمارستانای خصوصی هرکدوم حدود۱۰الی ۱۵تومن

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
والا با هزینه آزمایشات قبل ودارو های خارجی ی قیمته بدون بیمه با بیمه فقط آزنایشات ک حدود ۲تومن میشه ...

واسه من داروهامو با بیمه گرفتم تازه بیمه تکمیلیمم پوله دارو و سنو هارو داد

قربونت گل خانم .کدوم شهری .من خودم با ای وی اف الان ۴ماهه باردارم

الهی بسلامتی عزیزم، مبارک باشه❤️❤️

میشه لطفا بگید چندسالتونه؟ همون بار اول مثبت شدید؟ 

من ۳۷ و این ماه باید انجام بدم خیلی استرس دارم که نشه ؟ ماه پیش iui کردم نشد اسپرم همسرم ۵میلیونه دکتر گفت برو ivf

واسه من داروهامو با بیمه گرفتم تازه بیمه تکمیلیمم پوله دارو و سنو هارو داد

گونال افو نمیده سینال اف و میده کلا داروی خارجی تحت بیمه نیست ولی سونو وآزمایش اگه بیمه بباشی میدن

الهی بسلامتی عزیزم، مبارک باشه❤️❤️ میشه لطفا بگید چندسالتونه؟ همون بار اول مثبت شدید؟  من ۳۷ ...

قربدنت عزیزم ممنونم.من ۳۸سالمه دوبار پیش ی دکتر بودم منفی شد .بار اول پیشه ی دکتر دیگه مثبت شد

چرا عزیزم؟؟ بیمه تکمیلی‌تون چیه؟ بیمه دانا اگر باشه میده 

تکمیلی ایرانم .ولی مثلا ی امپول در میاد ۲۵۰۰فقط اندازه ایرانیشو پس میده مثلا ۴۰۰تومنشو

الهی بسلامتی عزیزم، مبارک باشه❤️❤️ میشه لطفا بگید چندسالتونه؟ همون بار اول مثبت شدید؟  من ۳۷ ...

فدات من ۳۰سالمه بار اولم گرفت الان ۴ هفتمه فقط به هیچ عنوان استرس نداشته بهش فکر نکن مخصوصا بعد اوی وی اف توکل کن به خدا من مدام به خدا میگفتم امیدم تویی میدونم نا امیدم نمیکنی و انرژی مثبت بده بگو من باردار میشم

تکمیلی ایرانم .ولی مثلا ی امپول در میاد ۲۵۰۰فقط اندازه ایرانیشو پس میده مثلا ۴۰۰تومنشو

نه من بیمه تامین اجتماعی گفت آزاد میشع ۱۶۰۰ با بیمه شد ۶۵۰ تکمیلی هم ۶۰۰ داد بهم البته بیمه تکمیلی دی هست عالیه