2777
2789
۱۸ ماهشه وفتی امپول میزدن حالم خراب شد از دادم سونو رفتم ۱۳ هفته باردارم نمیخوام شوهرمم نمیخواد از د ...

۱۳هفته که بزرگه،نکن بزار باهم بزرگ شن سختی داره اما می ارزه،منم میخواستم سقط کنم دلم نیومد

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طوری نیس عزیزم هدیه ی خداست نگهش دار ۱۳هفته خیلی گناه داره بزرگ شده دیگه هفته دیگه حتی میتونی صدا قل ...

عززیزم دلم میخواد ولی شرایطشو ندارم تنهام چن روزه اینور اونور میرم دخترم اذیت میشه مستاجریم نعمت خداست ولی شرمندم اونقد گریه کردم کاش بتونم بندازم 

[QUOTE=261043244]۱۳هفته که بزرگه،نکن بزار باهم بزرگ شن سختی داره اما می ارزه،منم میخواستم سقط کنم دلم نیومد[/QUOT

ان شالله بسلامتی تو شرایطشو داری اما من نه خدا منو ببخشه فقط لطفا کسی دکتر میشناسه تو خصوصی معروفی کنه بی زحمت 

ولی یبار ی بهداشت مامان خیلی پیر بود گف ضربان قلب پسر زیاده هفته۱۵بودم ضربان قلب لچه امو گوس داد گف ...

وپسربود؟برامن چی؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بسلامتی گلم زنده باشن.منم دخترم دوماهه بوددلم نیومدسقط کنم

ممنونم عزیزم 

اخی الان بارداری بسلامتی ان شالله 

منم دلم لرزید همش گریه میکردم ننداختم فرشته های منن ان شالله دخملم سالم بیاد پیشمون😊