2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جونم مبارکت باشه مامان خانوم گل

انشالله سالم بغلش بگیری نینی خوشگلت رو 

واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم و بچم سالم باشه 😍

همه چی خوبه نمیدونم چرا نمیشه☹️

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
ای جونم مبارکت باشه مامان خانوم گل انشالله سالم بغلش بگیری نینی خوشگلت رو  واسه منم دعا کن ای ...

دوسال طول کشید تا باردار شدممم به شهید حججی متوسل شو حتما به حاجتم میرسی

دوسال طول کشید تا باردار شدممم به شهید حججی متوسل شو حتما به حاجتم میرسی

وای چه دلی داشتی تو ......من ماهه سوممه اقدامم انقد عذاب میکشم هر بار ک پریود میشم داغون میشم اصلا 

شرایط خاصی داره یا مثلا باید ذکر خاصی بگم

وای چه دلی داشتی تو ......من ماهه سوممه اقدامم انقد عذاب میکشم هر بار ک پریود میشم داغون میشم اصلا&n ...

آخ من اوایل میشکستم و کلی گریه، حتی میخواستم اگه این ماه نشد به مرکز نازایی برم ولی باورت نمیشه این ماه اصلا اصلا به فکر بچه نبودم یه دفعه شد تازه رابطه‌ هم زیاد نداشتیم که بگم برای اونه.

آخ من اوایل میشکستم و کلی گریه، حتی میخواستم اگه این ماه نشد به مرکز نازایی برم ولی باورت نمیشه این ...

خداکنه منم باشم این ماه 

من هر چی میخام فک نکنم اخرم نمیشه

سلام برای منم دعا کنید شدیداً به این لحظه نیاز دارم 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍