2777
2789
متولد چه ماهی هستی .وقتی میبینی رو مبل میخوابه برو پتو متو بیار پذیرایی بخوابید 

مهر ماهی هستم ، خب از این کارش ناراحت میشم اخه ، پتو هم نمیندازم سرش ، خب من از صبح تا شب تنهام شب هم میاد خوابش میبره حتی حرفایی هم که میزنم فکر کنم نمیشنوه 😂 انتظار دارم حداقلش شب یکم حرف بزنیم با هم توجه کنه محبت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهر ماهی هستم ، خب از این کارش ناراحت میشم اخه ، پتو هم نمیندازم سرش ، خب من از صبح تا شب تنهام شب ه ...

مهرماهیا که خیلی صبور و مهربونن .آره بهت حق میدم که تنهایی بهت فشار آورده مگه جمعه ها خونه نمیمونه

مهر ماهی هستم ، خب از این کارش ناراحت میشم اخه ، پتو هم نمیندازم سرش ، خب من از صبح تا شب تنهام شب ه ...

من اگه پتو رو شوهرم نندازم هرجا هر شکلی خوابیده باشه حتی اگه کتکم بزنه اصلا نمیتونم بخوابم

مهرماهیا که خیلی صبور و مهربونن .آره بهت حق میدم که تنهایی بهت فشار آورده مگه جمعه ها خونه نمیمونه

منم خیلی خیلی مهربونم اما خب لجباز و مغرورم هستم ، نه جمعه ها نه روزهای تعطیل خونه نمیمونه همش کاااار

من اگه پتو رو شوهرم نندازم هرجا هر شکلی خوابیده باشه حتی اگه کتکم بزنه اصلا نمیتونم بخوابم

من خیلی هم زود رنجم و‌ زود قهر میکنم یکم صداش بالا بره سریع بهم بر میخوره و قهر میکنم و تا اون پیش قدم نشه اشتی نمیکنم

منم خیلی خیلی مهربونم اما خب لجباز و مغرورم هستم ، نه جمعه ها نه روزهای تعطیل خونه نمیمونه همش کاااا ...

حق داری گلم مطمئنم میخواد فشرده کار کنه که جبران روزای آینده باشه یا چند تا خونه بخره دیگه خیالش راحت باشه آخه مردا دوست دارن به امنیت مالی برسن

حق داری گلم مطمئنم میخواد فشرده کار کنه که جبران روزای آینده باشه یا چند تا خونه بخره دیگه خیالش راح ...

اره دقیقا همینطوره ما الان مستاجریم حتی ، داستانم طولانیه بخوام تعریف کنم اما خب میترسم اشنایی چیزی باشه بخونه بفهمه منم