2777
2789
آخی چه مهربون خدا همچین پزشکایی رو حفظ کنه و نونشون پربرکت باشه❤

ممنون عزیزم ، خودمم از این اخلاقش خیلی راضی هستم ، مگه زندگی چقدر ارزش داره ادم بخواد نون حروم وارد زندگیش کنه ، البته نمیگم بقیه دکترهایی که پول اضافه تر از مریض میگیرن پولشون حرومه اونام بلاخره زحمت خودشونه ولی خب من و شوهرم این کارو دوست نداریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماشالله زنده باشن ، چه‌ خوب ، پس میرم تو کارش 😁

ماشاالله به جونت 

آره گلم تعلل نکن 

هرچی هم میخوای از خدا بخواه اون منتظره صداش بزنی از ته قلبت باهاش حرف بزن 

ذکر یاودود یادت نره 

صبح پاشو به شوهرت ی صبحونه با عشق بده بعدم قبل اینکه بره ماچش کن با عشق نگاش کن بهش بگو ناهار می‌ذارم هروقت تونستی بیاااا بعد موقع ناهار پیام بذار مثلاً غذای مورد علاقت درست کردم کاش تو هم بودی 

شبم که میاد ازش گرم و پرشور استقبال کن سلام بلند بالا بده خودش انرژی میگیره میوه و شربت و هرچی که دوست داره از قبل آماده کن تا اومد بریز تو حلقش🤣 بعدم موقع خواب نذار تنها بخوابه اون یخه تو بغلش کن نوازش کن این محبتا یادش میمونه 

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
ماشاالله به جونت  آره گلم تعلل نکن  هرچی هم میخوای از خدا بخواه اون منتظره صداش بزنی از ...

چشم عزیزم ، ناهارو که مطمئنم نمیتونه بیاد اما واسه شب که از سرکار برمیگرده همین کارایی که گفتی انجام میدم ، من خودمم دیگه ول کردم همه چیزو اما خب اینطور پیش بره اوضاع بدتر میشه ،