2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همون دیگه اینطوری مجبوره جلوت راحت رفتار نکنه و یکم موذب میشه خب خسته کننده میشه زندگی .همش قربون صد ...

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم‌ تابحال ، اتفاقا دیشب میگفت از این اخلاق زودرنج بودنت خوشم نمیاد

بسلامتی

سلامت باشی 

اگ دوست خواستی میتونیم باایدی تلگرام باهم صحبت کنیم شاید تونستیم دوستای خوب و پرانرژی برای هم باشیم 

البته ک کاربری من جدیده و یکم اعتماد رو سخت میکنه میدونم‌....

ب هر حال امیدوارم شرایط تغییر کنه گلم 💜

اره درسته حق با شماست اینو میدونم ولی گاهی وقتا دیگه خسته میشم دلم میگیره صبرمو از دست میدم

من وقتی عصبانی میشم قرص آرامش بخش میندازم یا خرید میکنم همش با خودم ور میرم خوشگل موشکل بشم .توام خوشگل کن حسابی غذا حسابی درست کن سعی کن شبا یه برنامه کوچیک براش درست کنی هیجان انگیز نوازشش کن خستگی از تنش در بره .جاهای مختلف بخوابید فقط به اتاق بسنده نکن .برای خودت عود روشن کن آهنگ بذار برقص .سعی کن زودم بچه بیاری دیگه خودت میگی کاش یه لحظه خلوت کنم با خودم🤣

من وقتی عصبانی میشم قرص آرامش بخش میندازم یا خرید میکنم همش با خودم ور میرم خوشگل موشکل بشم .توام خو ...

چقدر خوب حرف میزنی ، اره بنظرم این کارا ادمو اروم میکنه منم سعی میکنم این کارایی که گفتی انجام بدم ، قرص چی میخوری منم بخورم؟😂