2789
چله حدیث کساء و نماز جعفر طیار

سلام شبتون بخیر، شما از چله حدیث کسا نتیجه گرفتین؟  ممنون میشم بگید چون خودمم اکثر روزا میخونم. با تشکر

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ازمنی ک دیگ دعا گرفتم از دعانویس و چمیدونم هرهفته ف   ا   ل میگرفتم خلاصه تواین راه خودمو هلاک کردم ی راهکاربهت میدم برو شک نکن جواب میگیری.زندگیتو بسپرب خانوم فاطمه ی زهرا ببین زندگیتو ی جوری زیرو رو میکنه خودت میمونی چی بگی چیکارکنی .من هرسوره ای بگی هرچله ای بگی برداشتم.این سری زد ب سرم کل قرانو نیت کردم هدیه کردم ب خانوم فاطمه ی زهرا در عوضش ی شوهرخوب ی زندگی خوب بهم هدیه بده.ببین باورت نمیشه ب وسطاش رسیده بودم یکی اومد تو زندگیم اصلا فکرشونمیکردم ب ازدواج برسه دوستیمون بعد 3 ماه اومد خواستگاری و الانم نامزدیم و کم مونده قر انمو تموم کنم. زندگیمو مدیونه فاطمه ی زهرام .برو سراغش مطمعن باش دست رد ب سینت نمیزنه دست پر برمیگردی  

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
سلام شبتون بخیر، شما از چله حدیث نتیجه گرفتین؟  ممنون میشم بگید چون خودمم اکثر روزا میخونم. با ...

سلام 

بله😅

به این صورت که  چهل روز بهتره هر روز تو زمان مشخص خونده بشه 

و روز چهلم یه عده ای ،یه جا جمع بشن 

مخصوصا خوبه ۴۰ نفر باشه یا بیشتر بعد همه باهم بخونند 

و آخر مجلس صاحب مجلس یه طعامی بده 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چطوری هر روز باید بخونی از همین حاجت گرفتی بعد چند روز

من اینجوری میخوندم که 39 روز خوندم و 40 رو گذاشتم بد رسیدن ب حاجت که در عرض دو س ماه من ازدواج کردم.

هر روز میخوندم بد در دوران چله گناه نبابد بکنی دروغ نگی نمازاتم اول وقت بخونی من بد نماز مغرب عشا میخوندم سوره رو. کلا باید رعایت بشه همه اصول

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
سلام  بله😅 به این صورت که  چهل روز بهتره هر روز تو زمان مشخص خونده بشه  و روز چهل ...

میتونم بپرسم چه مشکلی بود که حل شد؟ اللته اگه راحتید. تشکر

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
ببین ازمنی ک دیگ دعا گرفتم از دعانویس و چمیدونم هرهفته ف   ا   ل میگرفتم خلاصه تواین ...

درست میگن 

مخصوصا گفتن ۵۳۰ مرتبه صلوات مخصوص حضرت فاطمه سلام الله علیه خیلی مجربه،خیلی زیاد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
میتونم بپرسم چه مشکلی بود که حل شد؟ اللته اگه راحتید. تشکر

والا  من خاستگار داشتم ولی هیچ کدوم به دلمون نبود 

این رو خوندم خدا خودش یکی رو بپسنده  برام و انتخاب کنه 

قربونش برم سلیقه ش حرف نداره😅

ببین ازمنی ک دیگ دعا گرفتم از دعانویس و چمیدونم هرهفته ف   ا   ل میگرفتم خلاصه تواین ...

دقیقا دوست خواهرم همینجوری نذر کل قرآن کرد و ازدواج کرد شوهرشم نذر کرده بود با یه زن خوب ازدواج کنه هر دوتاشونم نذرشون یکی بود و خونده بودن الانم راضین و هر دو کارمندن 

والا  من خاستگار داشتم ولی هیچ کدوم به دلمون نبود   این رو خوندم خدا خودش یکی رو بپس ...

اوکی متشکرم. ان شاءالله همیشه تندرست، شاد و پیروز باشید.