2821
2789
عنوان

بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 43 پست
خیلی بده چیه اخه این طبیعی زاییدن

منم سزارینم همین بوی بدو دارم خودم از خودم بدم میاد یعنی بیشتر خودم متوجه بوش میشم بقیه میگن نه بو‌نمیدی که....ولی خودم پامو ک باز می کنم می فهمم بو رو ...مرتبم حمام میرم ...از دکتر پرسیدم گفت طبیعیه

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از منم ترشحم بو میداد خیلی زیاد. حتی زن داداشمم فهمیده لود کنارم نشست گفت بو میدی. همراه خون یه چیزایه گوشت مانندم میامد. بعد ده پونزده روز خوب شذ تا ۴۰ روزگی پاک پاک بود عفونتم ندارم شکر خدا. دخترمم دو سالو نیمشه الان.

بوی ماهی گندیده میده🤢

فردا حتما برو مطب دکتر و سونوی بعد زایمان دادی؟اصلا طبیعی نیست هر بوی بدی نشونه عفونته پس حتما برو دکتر.میدونم الان خسته و داغونی ولی اینم خیلی مهمه سلامتیته

دوستان زایمان طبیعی خیلی بده من شک دارم بین سزارین و طبیعی توروخداکمک کنید بم

اخ این درد منم هست هر چند هنوز حامله نیستم ولی از طبیعی میترسم ترجیحم سزارین همه اطرافیانم حتی مادرشوه م میگه یزارین کن ولی مامانم میگه طبیعی بهتره☹️

اخ این درد منم هست هر چند هنوز حامله نیستم ولی از طبیعی میترسم ترجیحم سزارین همه اطرافیانم حتی مادرش ...

منم میترسم دارمدمیمیرم نمیدونم چ غلطی بکنم درد دارم خمش از استرس

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
منم میترسم دارمدمیمیرم نمیدونم چ غلطی بکنم درد دارم خمش از استرس

من جاریم بچه سومش دوقلو بود سزارین کرد باهاش حرف زدم شب اول گفت خیلی بده طبیعی بهتره هیچی مثل طبیعی نیست درد سزارین چند برابر طبیعی امپولش خیلی بده الان دو هفتس زایمان کرده نظرش عوض شده میگه هیچی به راحتی و اسونی سزارین نیست😐 اگه یه روزی دخترم بخواد زایمان کنه فقط سزارین، نمیدونم این بین چی شده که نظرش عوض شده شاید طول درد و خوب شدن سزارین بهتره

من جاریم بچه سومش دوقلو بود سزارین کرد باهاش حرف زدم شب اول گفت خیلی بده طبیعی بهتره هیچی مثل طبیعی ...

پ اخرش کدوم بهتر بود من ک نغهمیدم این جاریت منظورش چی بود والا توخودت زایمان کردی

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
پ اخرش کدوم بهتر بود من ک نغهمیدم این جاریت منظورش چی بود والا توخودت زایمان کردی

شب اول که دردش شدید بود گفت سزارین بده ولی بعد دوهفته گفت نه سزارین بهتره شاید از نظر کلی سختی سزارین کمتره همین که لازم نیست چند ساعت درد بکشی تا به زایمان برسی