2777
2789
عنوان

بیاید عکس خریدامو بزارم با قیمت+ عکسسسی🍭😻

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیدم دیر میومد شات گرفتم  سایه سفید تکی ۲۵ کانتور ۱۰۵ سایه ۷۶ از اونا که سایه میزنن باها ...

جمع کل اینا 251هزار تومان

خب باز چیا خریدی

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
😂😂😂😂😂

خندتم باید با فاصله میزاشتی😐

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
رژمایع  نارنجی ۳۰ اون ۴ تا رژ مایع هرکدوم ۴۵ خط لب ۲۰ دوتا رژ مدادی هرکدوم ۲۰

250هزار تومان

این دوتارو سه روز پیش خریدم یکم ازش استفاده کردم 

ولی برای اونایی که پوستشون چربه و زود عرق میکنن و کرم براق میشه رو پوستشون پیشنهاد میکنم

کرم فاقد چربی مات

کرم ۲۵۰

پنکک ۱۸۰

کشتی گرفتن با خر = بحث کردن با آدم متعصب
پرایمر ۹۸ ژل ابرو‌هم ۹۸ فرچه ابرو ۵ موچین ۴۸ قیچی ۴۵ دوتا عطرا هرکدوم ۲۵

344هزارتومن

خیلی عجیبین واقعا فقط بلدین پاچه ی ملتو بگیرین 

😐😐وا کجا پاچتو گرفتم 

حالا پاچه شلوارتو یا کله پاچتو🤔

این دوتارو سه روز پیش خریدم یکم ازش استفاده کردم  ولی برای اونایی که پوستشون چربه و زود عرق می ...

430هزارتومان

ببخشید اسم کرمه چی هستش

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.
مباركهه ميشه رژلبارو از جلو تر عكس بگيري كه مارك و مدلش معلوم باشه  اگر ميتوني به دستت بزني رن ...

باشه عزیزم

میشه فردا صبح بگیرم بهت بفرستم؟

الا جمعشون کردم چراغو خاموش کردم اومدم جای خوابم🤭😁

کشتی گرفتن با خر = بحث کردن با آدم متعصب