2777
2789
عنوان

طلای عقد

432 بازدید | 39 پست

اعصابم خیلی داغونه . برای بله برونم یه انگشتر یک میلیونی اوردن و چند روز دیگه هم عقدمه . ولی میگن نمیتونیم برات طلا بخریم . در حالی که میدونم وضعشون در حدی هست به بتونن یه سرویس بخرن . حتی لباس عقد هم برام نخریدن . مهریم هم ۱۴ سکه زدن اونم با هزار بدبختی . دلم خونه . من آرزوها برای خودم داشتم . حالا اینا به کنار . حرف مردم رو چیکار کنم؟ فردا میگن مثل یه زن بیوه ازدواج کرد

به زور

وادارشون کن 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه پدر کله شق داره . میگه همینی که هست . نخواستی بزن به هم . منم ابروم میره اگه بزنم به هم

دوسش داری حالا

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

من زن بیوه بود ازدواج کردم نزدیک ۱۰۰میلیون طلا آوردن برات  اگ برات ارزش قائل نیستن باهاش ازدواج نکن تازه ۱۳۷۳ سکه هم مهریه ام شد البته من طلاق گرفته بودم ب نظرم ربطی ب بیوه بودن نبودن نداره ب طرفت ک چقد میلادت و ارزش برات قائل