2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 344 پست
پشمااااااام چقددددددد دقیق یاخدا توروخدا بگو میاد منت کشی؟؟؟؟ مثلا زمان میتوین بگی؟؟؟؟ الان دلتنگه؟ ...

ببین زمان نه نمیتونم بگم

الانشم پشیمونه اطرافیان و خانوادشم اولش شاید بهش گفتن کار خوبی کردی و اینجوری اما الان همه دارن سرکوفتش میزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین زمان نه نمیتونم بگم الانشم پشیمونه اطرافیان و خانوادشم اولش شاید بهش گفتن کار خوبی کردی و اینج ...

پشمام😐😐😐😐چرا انقد حقیقت گفتی؟؟؟؟؟ 

مرسی ازتتتت

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
ببین زمان نه نمیتونم بگم الانشم پشیمونه اطرافیان و خانوادشم اولش شاید بهش گفتن کار خوبی کردی و اینج ...

گلم میشه بمن هم بگین شوهرم از کارش پشیمونه؟میاد دنبالم آشتی یا نه؟

اسی یادت چند وقت پیش بدون اینکه ازت سوال بپرسم در مورد بارداری و تغییر شغل همسرم بهم گفتی 

لطفا آنلاین شدی خبرم کن کارت دارم ممنونم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
شوهرت داره حقو بخودش میده فعلا زیاد پشیمون نیست زیاد پیغوم پسغوم بهش نده بذار فکراشو بکنه

خیلی وقته قهریم،بنظرت برمیگردیم بهم؟‌اولش زنگ میزدم دیدم سرده دیگه نه زنگ میزنم نه پیام میدم نمیدونمم کجاست اصلا.

خیلی وقته قهریم،بنظرت برمیگردیم بهم؟‌اولش زنگ میزدم دیدم سرده دیگه نه زنگ میزنم نه پیام میدم نمیدونم ...

ببین واقعیتش انگار یکیم وارد زندگیش کرده حتی تا رابطه ام رفته

اما جدیدا دو دل شده و داره با خودش میگه پاک تر از تو از کجا پیدا کنه،فعلا به هیچ وجه آویزون بازی در نیار یه حرفیم نگو به ضررت بشه یعنی نگو میخام جدا بشم و این حرفا بگو نمیدونم ببینم خدا چی میخواد به همه اینطوری بگوها

طلاق نگیر زندگیت بهتر میشه

بگید آنلاینم

من الان هفته چهارم بارداریم یه مشکلی برام پیش اومد بنظرتون بچه برام می مونه یا....؟ 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
اونروز گفتم مراقب خودت باش عایا؟

نه فقط گفتی حس بارداری بهت دارم بچتم پسر میشه

نه فقط گفتی حس بارداری بهت دارم بچتم پسر میشه

ممکنه از چشم باشه،ممکنه زیاد رو زبونا انداخته باشی،احتمالا یه هشداره انگاری دلی شکسته

ببین دعا و قران بخون خدا حافظش باشه