2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 344 پست
نه من اصلا همچین حسی ندارم اخبارو پیگیری نکن

نمی کنم ولی همون یکی دو تا خبری که در هفته به گوشم میرسه حس بدی میده 

یه حس ششمی دیگه میگفت حس می کنم سالای سختی در پیش رو داریم

امیدوارم حرف تو درست باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی کنم ولی همون یکی دو تا خبری که در هفته به گوشم میرسه حس بدی میده  یه حس ششمی دیگه میگفت حس ...

عزیزم زندگی مبناش بر روی سختیه

این همه فشار این همه استرس باید لابلای این مشکلات زندگی کنیم مافقط یبار این فرصتو داریم

عزیزم زندگی مبناش بر روی سختیه این همه فشار این همه استرس باید لابلای این مشکلات زندگی کنیم مافقط ی ...

آره منم معتقدم که زندگی با وجود همه مشکلات و سختی هاش قشنگه اما تحمل جنگ و نگرانی و استرس  درباره عزیزانم رو  یا خدای نکرده اشغال کشور و زورگویی قومی که بر ما غالب شده باشن رو  ندارم

وگرنه زندگی بدون مشکل خیلی یکنواخت و کسالت آوره

آره منم معتقدم که زندگی با وجود همه مشکلات و سختی هاش قشنگه اما تحمل جنگ و نگرانی و استرس  دربا ...

خب اگه با این دید داری نگاه میکنی الانم استرس هست و خود قانونم استرس زاست

بیخیال باش خدا بزرگه

خب اگه با این دید داری نگاه میکنی الانم استرس هست و خود قانونم استرس زاست بیخیال باش خدا بزرگه

علت اصلی نگرانیم اینه که بعد کرونا و هزار مصیبت دیگه، من تازه دارم به عشقم میرسم به نظرت چند وقت دیگه عمده موانع کنار میره و یه وضع متعادل تری برامون پیش میاد؟

اینجوری بخوای هیچوقت چون همیشه یه مشکل جدیدتری هستش

خب باید چکار کرد عشقم آدم درستیه ولی گفته یه مدتی گرفتاریام زیاده و قول گرفته که این مدت رو هر دومون تحمل کنیم. این هفته قرار بود بیاد پیشم اما نتونست

نه این که منتظر شرایط آرمانی  باشیم. مثل این که یه مدتی محل کارش ثابت نیست و مدام در حال تغییره