deli127 مدیر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 1832 عنوان زندگی.. | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 19 پست دوست دارین زندگیو؟بع قول مهران مدیری احساس خوشبختی میکنی ؟من نه .از ۱۰۰٪ چند درصد راضی این؟خودم ۱۰ درصد به هر چی میخاستم نرسیدم و نمیرسم..چون زنم..احساس خوشبختی نمیکنم اصلا شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته... 1401/09/05 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deli127 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 1832 بچم.. پوست لطیفش.. و صدای نازک وقتی میگه مامان دون _مامان جون شوهرم... وقتی بغلش میکنم... ... عزبزم چقدر پیامت به دلم نشست ...خداروشکر ک خوشبختی .من خودمو محدود نکردم دیگران محدودم کردن حق شادبودن رو گرفتن ازم سخته بجنگی واسه چیزی ک حق طبیعیته... شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
deli127 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 1832 درک میکنم مخصوصا توی شرایط فعلی الان درکل کسی حالش اوکی نیس خیلی اره.. شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
پانيذ1394 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1855 دور از جونت... چی بگم بخداهمه ی جور آسی هستیم .نمیدونم این دنیا حقیقتا به کام کیه ؟ اره عزیزم بخدا اینقدر باهمسرم مراعات میکنیم همش میاد الکی بحثای صدسال پیش جلو میندازه ک همسرمو عصبانی کنه یا حرفای زشت میرنه ک ناراحت بشه از هشت تا بچه هیشکی ن دختر ن پسر ن میان ن زنگ میزنن میگن ما بدمون ازش میاد ماهم شرایطمون جوریع چندماهه هم خونه شدیم دعاکن کارشوهرم جوربشه بریم ازاینجا
deli127 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 1832 اره عزیزم بخدا اینقدر باهمسرم مراعات میکنیم همش میاد الکی بحثای صدسال پیش جلو میندازه ک همسرمو عصبان ... وای چقدر تو مخین اینجور آدما واقعا سخته صبر ایوب میخواد تحمل همچین شخصیتی انشالله ک درست میشه به امید خدا جدا بشین راحت بشین شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
پانيذ1394 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1855 وای چقدر تو مخین اینجور آدما واقعا سخته صبر ایوب میخواد تحمل همچین شخصیتی انشالله ک در ... ممنون از دعای قشنگت انشا..حاجت روابشی عزیزدلم