2777
2789
عنوان

ثواب یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 229 پست
@دخترمنیر     @غرق_در_رویا     @عصرپاییز     @نازان6   ...

سلام عزیزم حالتون چطوره؟ خوشحال شدم دیدم برگشتین😍 مشکلتون حل شده انشالله؟ ❤

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمدوآل محمدوعج ...

حاجت روا باشی گلم❤️

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

سلام عزیزم حالتون چطوره؟ خوشحال شدم دیدم برگشتین😍 مشکلتون حل شده انشالله؟ ❤

سلام به روی ماهتون 

ممنونم عزیزم بهترم 

شما خوبین ❤️😍

الهی همیشه سلامت باشین

حل میشه ان شالله 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

@پرتقالتامسونم     @کاربریپاکشده     @رزاجون     @آیدا_شلبی ...

سلام عزیزم. شکر خدا که برگشتین به سایت دوباره ❤️🌼 شبهامون بدون دعوت های قشنگتون یه چیزی کم داشت 

💚اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج💚
-إِنَّهُم‌‌یَرَوْنَهُ‌بعِیداوَنَراهُ‌قَرِیبا..

+و‌‌من‌هـر روز‌
در‌انتـظار‌آمدنت‌هستـم
هرلحظه‌بیشتر‌حس‌می‌ڪنـم‌ڪه‌آمدنت
نزدیڪ‌است‌
ڪه‌بی‌قـراری‌دلها،خـود‌گواه‌این‌مدعاست..!
سلام‌امیـد‌دلها..
🍃السلام علیک یا بقیه الله 🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام به روی ماهتون  ممنونم عزیزم بهترم  شما خوبین ❤️😍 الهی همیشه سلامت باشین حل می ...

خداروشکر بهترین امیدوارم کامل خوب بشه مشکلتون حتما به نیت حل مشکلتون صلوات میفرستم براتون❤

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
فرستادم نازنینم💓

الهی حاجت روا شی گلم 

خوشحال شدم کاربری تون تگ میشه 😍❤️

سلام عزیزم. شکر خدا که برگشتین به سایت دوباره ❤️🌼 شبهامون بدون دعوت های قشنگتون یه چیزی کم داشت&nbs ...

سلام خواهر جون 

خودتون چطورین دلتنگتون بودم🥺❤️

قربونت برم انشالله همیشه سلامت باشین 

مشغله هام زیاد بود این مدت نتونستم بیام 

من که میگم توفیق نداشتم تاپیک بزنم 🙃

خداروشکر بهترین امیدوارم کامل خوب بشه مشکلتون حتما به نیت حل مشکلتون صلوات میفرستم براتون❤

زنده باشی عزیز دلم 

منم برای شما میفرستم