2777
2789
عنوان

ثواب یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 229 پست
میدونم خیلی سخته عزیزم میدونم خدایی نکرده برای خودمم اتفاق بیفته داغون میشم ولی یه چیزی بگم من اعتقا ...

خدانکنه هرگز تجربه اش کنید ، آره واقعا سخته،ولی مطمئنم جای پدرم خوبه ودرآرامش هستند انسان ساده و خوب ومردمداری بودن روز خاکسپاریشون غوغا بود همسرم میگه همه ،بچه وجوان وپیر براش گریه میکردن من حواسم نبود خیلی شلوغ بوده همه میگفتن آدم  خوبی بودن که این جمعیت تو خاکسپاریشون شرکت کردن ، ما واسه خودمون گریه میکنیم که دیگه نداریمش همین 

خدانکنه هرگز تجربه اش کنید ، آره واقعا سخته،ولی مطمئنم جای پدرم خوبه ودرآرامش هستند انسان ساده و خوب ...

خدا صبرتون بده عزیزم می دونم خیلی سخته ان شاءالله غم ندیدن عزیز رو هیچکس تجربه نکنه .😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  ممنونم شکر خدا شما خوبین

سلامت باشید

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
سلام دلخوشی عزیز....خوش برگشتی مهربون از @خانمحاجآقا   ی دوست داشتنی هم بابت این شبها به ...

ممنون عزیزم 

❤️😘😘

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

[QUOTE=260947617]@niloo_64     @asmanily     @mahlaghaaaa     @واااااا ...

ممنونم عزیزم 

همچنین

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

خوندم عزیزم⁦♥️⁩ التماس دعا. دعا کنید فردا برام به خیر و خوشی تموم بشه 🥺💚

ان شالله عزیزم 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

ممنونم وااقعا😍 خوش ب سعادتتون عزیززم،هروقت همچین پستی گذاشتین ممنون میشم منو تگ کنین تو این ثوابا ...

چشم عزیزم 

سلام عزیزم ممنون چه میشه کرد راضی هستیم به رضای خدا هفتم پدرمون تموم شد من برگشتم سرخونه زندگیم اتفا ...

خدا رحمتشون کنه خواهر 

میتونین ختم ها رو ادامه بدین 

هم خودتون هم خواهرتون؟

سلام دلخوشی عزیز....خوش برگشتی مهربون از @خانمحاجآقا   ی دوست داشتنی هم بابت این شبها به ...

سلام عزیزم 

قربانت دلتنگ شعرهاتون بودیم 

خدا رحمتشون کنه خواهر  میتونین ختم ها رو ادامه بدین  هم خودتون هم خواهرتون؟

ممنونم من میتونم ولی خواهرمو نمی‌دونم حالش خیلی بد و فعلا مهمون دارن خونه پدرم سرشون شلوغه فکرنکنم اصلا گوشی دستش بگیره باید بهش بگم 

ممنونم من میتونم ولی خواهرمو نمی‌دونم حالش خیلی بد و فعلا مهمون دارن خونه پدرم سرشون شلوغه فکرنکنم ا ...

خدا کمکشون کنه 

خدا داغ دلشون رو کم کنه الهی 

پس شما ادامه بدین عزیزم 

برای خواهرتون رو هم خودمون میخونیم