جای بخیه نمیمونه. البته به دکترتم بستگی داره. خواهر من بخاطر شیردهی خیلی سینه هاش افتاده بود، پیش دکتر محسن اسدی جراحی پروتز سینه انجام داد. اصلا جای بخیه نداره و خیلی قشنگ شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پروتز سینه بستگی داره کی برات انجام بده دکتر آخوندی نسب خیلی جراح ماهریه و با تجربس جراحی های تغییر جنسیت که اینقدر سنگین هستش رو انجام میده کلا جراح خیلی خفنیه پیش اون بری هزینه درست درمون میدی ولی خب از نتیجه ش خیالت راحته
خاله من پیش دکتر مریم عواطفی عمل پروتز سینه انجام داده و خیلی هم راضی هست. جای بخیه هم اصلا مشخص نیست چون روی خط خود زیر سینه است. اگر خواستی بگو من شماره تماس شو برات بگیرم بفرستم.
خواهر من پیش دکتر مجید نداف پروتز سینه انجام داده یک سالی میشه که گذشته اصلا دید نداره جای بخیه هاش خیلی خوب عمل کرده هم طبیعیه هم اینکه عوارض اصلا نشون نداد
من پارسال برای انجام پروتز سینه پیش دکتر محمدرضا ترحمی رفتم، ایشون با انجام این عمل روی من، تونستن من به زیبایی که دلم میخواست برسونن واقعا ازشون ممنونم.