2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من الان توی ماه هفتم تا الان دکتر رابطه ممنوع کرده البته من جفتم پایین بود 

اخه من فک میکردم نباید دخول داشت..نمیدونستم ک..تروخدا دعاکنیدچیزیش نشه دیگ تا بدنیا بیاد هیچکاری نمیکنم😭😭😭

اخه من فک میکردم نباید دخول داشت..نمیدونستم ک..تروخدا دعاکنیدچیزیش نشه دیگ تا بدنیا بیاد هیچکاری نمی ...

خیالت راحت هیچ اتفاقی نمیافته ،فقط شیاف بذار و استراحت کن دکتر هم برو 

یا رفیق من لا رفیق له
من نمیدونم چیه ازکجاباید بفهمم؟

باید سونو بدی اگه جفتت از نوع لولاینگ بود حتی نباید تحریک بشی هیجان زده ام نباید بشی

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

باید سونو بدی اگه جفتت از نوع لولاینگ بود حتی نباید تحریک بشی هیجان زده ام نباید بشی

من تاالان تقریبا دوهفته یبار میرم سونو ک صدای قلبشو بشنوم عکساشو همرو دارم ولی دکترم هیچی راجب جفتم نگفته چهارشنبه ام وقت غربالگری دارم

من تاالان تقریبا دوهفته یبار میرم سونو ک صدای قلبشو بشنوم عکساشو همرو دارم ولی دکترم هیچی راجب جفتم ...

رفتی غربالگری نوع جفتتو بپرس از سنوگرافیست حتما

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

اهان باشه ایشالا چیزیش نشه برم غربالگری…کمردرد گرفتم میترسم😭

نترس محض احتیاط الان برو زایشگاه معاینه ات کنن