2777
2789

ولی قبول کنین دیگ عمل بینی خز شده من بینیم مشکل داشت عمل کردم ۳سال و نیم پیش میبینم الان همه عمل میکنن طرف دماغ نداشت برای اینکه بگن عمل کرده بینیشو عمل  کرده دماغشو فقط دو تا سوراخ مونده رو صورتش

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از جلو ندارم اما سر پایین نیست سر بالا هم نیست معمولیه

اگه مشکلی نداره عمل نکن چون خیلی عوارض داره

یا از شوهرت بپرس چه مشکلی تو چهره من هس ببین چی میگه شاید یه چیز دیگه بگه 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی 
 جدی هر کی گوشتی عمل کرده میگه برگشته باز

ن بابا کی میگه بر میگرده من تاپیک زدم عکس بینیمم گزاشتم ولی خیلی باید بگردی چون از تاپیکای اولمه

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خودم خیلی دوست دارم  اما میترسم چرا مگه عوارضی داره

خودت چی فکر میکنی؟ اثرات بیهوشی به کنار اونقد خون ازت میره بدنت ضعیف میشه تازه اگه زشت عملش نکنن بعضی دکترا اینقد کوچیکش میکنن ادمو شبیه عنتر میکنن وقتی تو صورتت نقصی نداره چرا بری خودتو ناقص کنی بنظر من فقط وقتی ضروریه ادم باید عمل کنه فقط وقتی بینی صورتو زشت و خراب کنه در غیر این صورت هرگز

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
اگه مشکلی نداره عمل نکن چون خیلی عوارض داره یا از شوهرت بپرس چه مشکلی تو چهره من هس ببین چی میگه شا ...

عوارضش چیه مگه!؟؟ دکترم هر کی عمل کرده پرسیدم مشکلی نداشتن 

همسرم خیلی راضی نیس اما میدونم بخاطر هزینشه 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
ااتفاقا اونم میبینم همش میگم خدا این چرا عمل نکرده خخخخ

پریناز ایزدیار صورت کاملا بی نقصی داره عیب نذار روش😂

عوارضش چیه مگه!؟؟ دکترم هر کی عمل کرده پرسیدم مشکلی نداشتن  همسرم خیلی راضی نیس اما میدونم بخا ...

شب ک میخوابی صدای نفست اعصاب همین شوهرتو خورد میکنه نفس کشیدن هم دیگه مثل قبل نمیشه برات هرکی بگه مثل قبل نفس میکشه حرف مفت زده کل خانواده من عملین ولی من بمیرمم عمل نمیکنم