2777
2789
خودتو درگیر این مسائل نکن ببین شوهرت چقد این مدت بهت محبت کرده ینظرم سوالت یکم خطرناک بود

😂همین طوری پرسیدم همسرم اگه داشته باشه میخره اگه نه بهش فشار نمیارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم طلایی که برای زینت باشه کمش کافیه.مثلا یکی دوتا انگشتر یه گوشواره  یه گردنبند ودستبند ی ...

دقیقا دوست خودم همسرش جواهر فروشه یروز به شوخی گفتم خوبه دیگه هر عروسی یه سرویس بنداز برو گفت نه بابا دهاتی بازیه همه طلاهاشم ضریف و شیکن .

یه روز خوب میاد..

طلا داشتم سالی ۱۰ گرم میخریم و برای کارهای بزرگتر میفروشیم بنظرم طلا یه پس اندازه جنبه زیبایی داره ها ولی زیاد اهمیت نداشته باشه برات زندگی با عشق و ارامش می ارزه به ۱۰۰ کیلو طلا 

یه روز خوب میاد..

دقیقا دوست خودم همسرش جواهر فروشه یروز به شوخی گفتم خوبه دیگه هر عروسی یه سرویس بنداز برو گفت نه باب ...

اره دیگه قشنگی تو سادگی وظریفی هست الان حتی اون پولداراشم دو سه تیکه میگیرن اما خیییلی خوشگل وکار شده وظریف...دیگه طلا بیشتر جنبه ی پس انداز داره.کسی از این طلاهای زمخت وبزرگ نممیگیره.مگه قصدش پس انداز باشه.اکثرا دیگه میرن سمت این بدلیجات واکسسوری های قشنگ

سرویس

۶ تا النگو ظریف و ۶ تا کلکته سنگین

ی نیم ست

حلقه

انگشتر نشون

ی انگشتر دیگه

پلاک چشم و نظر

دستبند

جز النگو ریزا و حلقه و گردنبند چشم نظر همرو گذاشتم بانک

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
اره دیگه قشنگی تو سادگی وظریفی هست الان حتی اون پولداراشم دو سه تیکه میگیرن اما خیییلی خوشگل وکار شد ...

اره دقیقا مخصوصا با این قیمتا فضایی اکثر کارها ضریف هستن و زیبا

یه روز خوب میاد..