2777
2789
خدا کمکتون کنه می فهمم چی می گین ولی به شوهرهتون بگین از سر دلخوشی که نمی رم دلم برا داداش کوچیکه می ...

من از دو طرف شانس ندارم هیچکدوم درک ندارن

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
خدا کمکتون کنه می فهمم چی می گین ولی به شوهرهتون بگین از سر دلخوشی که نمی رم دلم برا داداش کوچیکه می ...

فقط عزیزم ازت می‌خوام واسم دعا کنی اگه میشه که تمام مشکلاتم حل بشه🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

21ساله تنهام گذاشته و درد نبودنش التیام پیدا نمی کنه و روز به روز داغش تازه تر مبشه برام  هیچ ...

برای این مشکلتون درمان راه حل پیدا کردین؟ منم تو همین شرایط گیر کردم با این تفاوت که عذاب وجدانم دارم .کم مونده بمونم زمین کلا خدا فقط کمکم کنه.شما چطور کنار اومدین؟

عزیزم توهم سختی زیاد کشیدی ولی پدری رو که وقتی تازه مادرم مرده بود ما همه ی چشممون اشک ی چشممون خون ...

اولا عزیزم همدردتم حالمم خیلی بده. دوم بزارین به حساب اشتباه و غربزه جنسی. والا نمیدونم چی بگم خیلی سخته ولی باهاش صحبت کنید حرف بزنید رک و راست

برای این مشکلتون درمان راه حل پیدا کردین؟ منم تو همین شرایط گیر کردم با این تفاوت که عذاب وجدانم دار ...

من هیچ کنار نیومدم 

شاید به ظاهر نشون نده ولی از درون داغونم 

و هیچ چیز التیام بخش نیست برام

جز وجود دخترم که به خاطزش اژمرگ می، ترسم

اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ 

اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ

اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ

وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ

اولا عزیزم همدردتم حالمم خیلی بده. دوم بزارین به حساب اشتباه و غربزه جنسی. والا نمیدونم چی بگم خیلی ...

عزیزم خیلی متاسفم خدارحمتشون کنه از نامزدی های پدرم هرچی بگم کم گفتم عزیزم یکی دوتا نیست حرفم حالیش نیست 😔

گلم زندگی اون روی خودشو به منم نشون داد با فوت ناگهانی پدرم،کلا خانواده پاشید فقط ان مع العسر یسرا ...

خدارحمتشون کنه عزیزم واقعا هیچ چیز و هیچکس نمیتونه جای کسی که رفته رو پر کنه🥺😔

الهی بمیرم برای داداشت

خدا نکنه عزیزم ولی از همه اونایی که این تاپیک ومیبینن التماس دعا دارم که واسه من و برادرام دعاکنید زندگیمون روی آرامش و ببینه خیلی داغونیم مخصوصا بخاطر داداش کوچیکم 🥺🙏

خدا نکنه عزیزم ولی از همه اونایی که این تاپیک ومیبینن التماس دعا دارم که واسه من و برادرام دعاکنید ز ...

انشالله که سال آیند خدا برای تو داداشت؛سالی پر از آرامش باشه✌️✌️✌️

این نیز بگذرد  
2790
2778
2791
2779
2792