2777
2789
چطوری راحتی؟ این حرف واقعا راسته من دوتا دارم ۲۰ ماه و ۱ ماه خیلی سختمه اخه به سن لجبازی برسن که بدت ...

نوزاد که خیلی سخته

من فاصله بچه هام ۴ سال بود تا یک سال اول واقعا اذیت شدم

ولی شماها که فاصلشون کمتره قطعا بیشتر اذیت میشین که همون ۲ سال میشه

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوشبحال تو کمک داری من هیچکس ندارم شوهرم کم کمک میکنه

تازه با وجود کمک سخته البته اینم بگم من خودم‌لوس و‌نازپرورده بودم اصلا بچه دوم به این زودی در توان مم‌نبود ولی شد و شکر خدا از خدا میخام‌بهم‌توان‌بده شما هم دعا کن‌حتما صلاحمون این بوده

بچه اول از شیر بریدم گفتم ی چند ماه حداقل راحت باشم تا بچه ب دنیا بیاد لجبازی هاش بیشتر شده

فقط صبرت و بیشتر کن که بچه اولت عصبی نشه خیلی بهش محبت کن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
درکت میکنم گلم اما اینو بدون بچه دوم رو هر موقع بیاری سخته هردوره  سختی خودشو داره  دختر ...

خیلی به من این‌و‌گفتن‌منم بچه هام‌۲۰ ماه فرق دارن خیلی سخته ا همه بدتر اینکه اولی ممکنه به دومی آسیب بزنه

حالا خوشبحال تو کمک داری من هیچکس ندارم شوهرم کم کمک میکنه

عزیزم منم همسرم کمک هست ولی کارش طوریه که چندرپز درماه هست باید بره ماموریت منم اونموقع جمع میکنم‌ میام‌خونه مامانم اذیتم برای پدرومادرمه بیشتر

خیلی به من این‌و‌گفتن‌منم بچه هام‌۲۰ ماه فرق دارن خیلی سخته ا همه بدتر اینکه اولی ممکنه به دومی آسیب ...

بله 

این فکر که زود آوردم و... اشتباهه . با هررر فاصله سنی که باشن اومدن بچه دوم باعث بوجود اومدن مشکلات میشه حالا نوع مشکلات فرق داره ولی هست 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ببین من پسرم ۱۳سالشه تقریبا از اونموقع هم جلوگیری نداشتم بچه دوم نمیشه که نمیشه پس ناشکری نکن اصلا خدا قدرتشو بهت بده میدونم خیلی سخته ولی یکم که بزرگ بشن اگه نسبت به هم حساسشون نکنی باهم هم بازی میشن وشماهم راحت میشی