2777
2789
عنوان

عشق دروغه

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 51 پست
نه ي زماني با عشق ازدواج كرديم  ي زماني خودشو تيكه پاره ميكرد ك من فقط جوابشو بدم  اما ا ...

ایییییی کاش منم بهش میرسیدم 

ب جز فهش چیزی ازش نمیشنیدم 

اینجوری چوب اشتباهمو میخوردم ... الان چوب چیو میخورم ...  قلبم هزار تیکس و بعد از ۹ ماه هر روز و شبم گریه اس .... 

کاش من جای تو بودم .... کاش 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق که الکیه ودروغه.ولی کار توهم اشتباهه همه مردا مثل همن اینکه باجون ودل خواستت وآخرش این شد دیگه د ...

دوست پسر ك نميخوام دائمي همينطور

نميدوتم واقعا  ميخوام مشغولم كنه ك  اصلا يادم نباشه شوهر داشته باشم 

همينطور مثل ي عروسك 

خودکشی بخاطر این مسئله؟ مغزت رو آزاد کن بدنیال راه حل اساسی باش  مشاوره برو حتما

اره چون نيازي هست ك شديدا افسرده ام كرده و حالمو روز به روز خرابتر كرده 

دوست پسر ك نميخوام دائمي همينطور نميدوتم واقعا  ميخوام مشغولم كنه ك  اصلا يادم نباشه شوهر ...

یک چت و صحبت کردن که دیگه دعوا نداره! دوطرف تا سالها میتونن بیخود و بی جهت قربون صدقه هم برن و فکر کنند بهترین زوج دنیا میشن! اما این قضیه وقتی زیر یک سقف برید اصلا به این شکل نیست. زندگی مشترک، مشکلات مالی و مسئولیت های فراوان بهمراه میاره، زمان برای انجام این مسئولیت ها، از فرصت ابراز علاقه ها کم میکنه، یکبار و فقط یکبار رابطه جنسی، اینهمه عطش رو یکباره کم می‌کنه و این رابطه ای که الان میبینی هرگز نمیتونه به همین شکل ادامه پیدا کنه. مگه نامزدی خودت و همسرت هم شیرین نبود؟ اولش همه خوبن نه فقط این آقا. هر آقای دیگه ای هم که شروع به چت کنه، بنظرت میاد داد و بیداد و بی احترامی میکنه؟! نه. مسلما فقط حرفهای عاشقانه و گوش دادن به دردودل ها و آرامش ها و صبوری ها رو ازشون میبینیم. اما همین آقا بعد از ازدواج، زیر بار مسئولیت های زندگی، فشار مالی، استرس های فرزندداری و... دیگه از عشق و عاشقی چیزی نمیگه! و بی حوصلگی شما رو بخاطر زایمان و بیماری و پریودی و خستگی تحمل نمیکنه. زندگی مشترک، زشتی های ما رو هم به دیگری نشون میده و اونوقت باید دید آیا این آقا، بهتر از شوهر شما عمل میکنه؟ بعید می‌دونم! 

ب همسرت بچسب اونکه عاشقانه بودخ بازم میتونه باشه شک نکن .... اونمم درد دلایی ازت داره بشنو ازش .... 

دستشو از قبلم محکمتر بگیر  .... زندگی بی مشکل فقط مال قصه هاست 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یک چت و صحبت کردن که دیگه دعوا نداره! دوطرف تا سالها میتونن بیخود و بی جهت قربون صدقه هم برن و فکر ک ...

فايده نداشت هرچي گفتم 

فقط ازش جديدا فحش و داد و بيدا ميشنوم

اي كاش  اي كاش  خر نميشدم

نمیتونم تصور کنم الان  حاضر باشی توی اوج دوست داشتن و عشقت نسبت بهش ... نمیرسیدی ... 

میتونم تصور کنم ک چون رسیدی ...  بگی اشتباه کردم بخوای بیای بیرون 

ولی حتی   تصور اینکه  کسیو ک دوست داری  بسپاری ب کسه دیگه و بهش نرسی هم استخون آدمو میسزونه ... 

چ برسه منکه شُدم عکاس شب عقدش 

نمیتونم تصور کنم الان  حاضر باشی توی اوج دوست داشتن و عشقت نسبت بهش ... نمیرسیدی . ...

ببين تو عكاس اون شب شدي 

من هزارتا درد كشيدم 

ميگم داستان ما شبيه رمان هندي برا هركس تعريف كردم فقط فقط اخرش گفت كاشكط كتابش كن 

اماااااا اگه ميدونستم تهش اينه واقعا نميومزى داخل اين زندگي 

با يكي معمولي ازدواج ميكردم 

ميدوني درد كجاست ك حوفا و كاراشو قبلا ديدي  و اللن اين بي تفاوتي  همه جاي ادمو ميسوزنه  اگه ميدونستي قبلا واست جون نميداد الان اين رفتارشو تحمل ميكردي 

من هر دقيقه از روزم داره به اين ميگذره داره با دختره لابد صحبت ميكنه يا فلان و بهمان 

بعضي وقتا بي دليل ميرم انلاين بدون خودشو با دختر مجردا ك مثلا يكم رابطه صميمي داره تو فاميل اشنا چك ميكنم 

قسنگ ديونه و شكاك شدم 

ببين تو عكاس اون شب شدي  من هزارتا درد كشيدم  ميگم داستان ما شبيه رمان هندي برا هركس تعر ...

شکاک شدنت ک کامل حق میدم بهت  

و اونم فقط و فقط ب خاطر این فاصله ای هست ک بین خودت و همسرت افتاده 

دیدی وقتی با همسرت خیلی خوبی میری بیرون شوهرت حتی ب ی دختر خوشگل و شیک پوش  متلکم بندازه و قربونشم بره ، همراه باهاش بلند میخندی و عین خیالت نیس!  چون دقیق میدونی قصدی ندارع 

ولی اگه با خودت بد باشه و نازه دلت نکشیده باشه و ب قول خودت توجه بهت نکرده باشه ؛ حتی موقع خدا حافظی  ب همار خانمش بر طبق عادت  بگه قُربانت خداحافظ ... میخوای بکُشیش؟ چون خودت ازش دوری میترسی از نزدیکیه بقیه بهش .. 

دوست من مردا همیشه قربونت نمیرن ... همیشع ابراز عشقشون کلامی نیس ... گاهی بد خلق میشن چون دلشون برا بغلت تنگ شده .. دلشون برا اینکه نازشون بکشی تنگ شده 

گاهی وقتا غرورت بذار کنار و همراهیش کن ... شک نکن ب موقعش جبران میکنه برات