2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه غذاهای خوشمزه ای . کاش منم رژیم داشتم.🤩

😂

آخه میدونید من همون غذاهای معمول رو درست میکنم منتها کم میخورم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
فک کنم سبزی پلو با ماهی

آره ممنون عزیزم گفتی 

از کامنت بچه ها بعد متوجه شدم فک کردم رژیمی یه ماشالله برنج که داره صد در صد لاغر میشه دو روزه   فک کردم اون ظرف غذا که سبز میکنه سالادی یا چیزی یه قشنگ دیده نمیشه خخخخ

چی گذاشتی حالا😁

بعد مدت ها مرغ برنج …یه ماهه نزاشته بودم ناهارم نخورده بودم نزاشتم بخاطر فوتبال وقت نکردم 😂 

کزاشتم دیه واس ناهار فردا هم بمونه 

بخابم تا ۱😁🤭

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 
قوربونت عزیزم....حسابی جای منم از این غذای خوشمزه بخور که رژیم هستم

باور میکنی منی ک عاشق شیرینی و سرخ کردنی بودم چهل روزه لب نزدم

دیشب مهمون اومد شیرینی تر اورد ، اصلا رغبت نکردم برم سمتش😎

باور میکنی منی ک عاشق شیرینی و سرخ کردنی بودم چهل روزه لب نزدم دیشب مهمون اومد شیرینی تر اورد ، اصل ...

عالیه این....من الان دقیقا از اردیبهشت تا الان رژیم هستم...فست فود برنج ماکارونی شیرینی نوشابه کیک چیپس پفک نون هیچ کدوم رو نخوردم

آره ممنون عزیزم گفتی  از کامنت بچه ها بعد متوجه شدم فک کردم رژیمی یه ماشالله برنج که داره صد د ...

اره گوشی من هم زوم نمیکنه عکس و 😄

پلو هم بدون روغن هفته ای سه بار نهایت ده قاشق مشکلی نداره

البته رزیم هر کسی متفاوته

😘

باور میکنی منی ک عاشق شیرینی و سرخ کردنی بودم چهل روزه لب نزدم دیشب مهمون اومد شیرینی تر اورد ، اصل ...

عیییییی دلم میخواد الان یه عالمه عکس کیک و شیرینی برات بفرستم بری هر چی شیرینی تو یخچال داری رو بخوری