2777
2789
نه نمیگفتم چون خودش پیشنهادی داده بود من وظیفمو انجام میدادم که نه نگفته باشم یه یسالی بهم نزدیک نشد ...

خب واسه همین میگم سردین با همن زن و شوهر ک این حرفارو ندارن با هم وظیفه چیه عزیزم نزدیکی دونفرس وظفیه درست نیس بگی 

تلاش واسه زندگی عاطفیت

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ب این میگی گرمی😐 توصیف گرمیت هفته دوباره پس ما آتیش گرفتم ک هرشب بعضی روزاهو

با شوهرم که صحبت میکردیم گفتم برو برام کافور بگیر دارم اذیت میشم با شوخی .بعد دیدم خیلی جدی گفت بتشه

خب واسه همین میگم سردین با همن زن و شوهر ک این حرفارو ندارن با هم وظیفه چیه عزیزم نزدیکی دونفرس وظفی ...

وقتی مجبورم تو این زندگی بسازم حتی با تمام مشکلات بی پولی خیانت دست به زن با بچم دیگه چاره ای ندارم به قول خودش رابطه ربطی به دوست داشتن نداره

وقتی مجبورم تو این زندگی بسازم حتی با تمام مشکلات بی پولی خیانت دست به زن با بچم دیگه چاره ای ندارم ...

بایددد نزدیک بشی بهش بدون رابطه اولش درایت زنانه داشته باش نتیجشو میبینی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

چقد راحت فكر خيانتو ميندازن به سر طرف مقابل 

هع

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

در جواب حرفش بايد ميگفتي مگه تو چيزي كم داري يا كم ميزاري برام كه بخام غلطي كنم 

با حرف خودش شرمندش ميكردي

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

بایددد نزدیک بشی بهش بدون رابطه اولش درایت زنانه داشته باش نتیجشو میبینی

اره امروز مثل چی کتک خوردم موهامو آنقدر کشید سر درد شدم حالا بازم جونی میمونه که نزدیکش بشم 

دلم خیلی رابطه رو میخواد ولی با وجود این حرکات نه باورت میشه دلم لک زده برای بغل عاشقانه

اره امروز مثل چی کتک خوردم موهامو آنقدر کشید سر درد شدم حالا بازم جونی میمونه که نزدیکش بشم  د ...

از اول اینجوری بود؟؟ چرا همچینه

از اول اینجوری بود؟؟ چرا همچینه

بعضی وقتا هست .خودش خیانت کار هست و بهم خیانت کرده فکر می‌کنه همه مثل خودشن میگم بگو چی کم گذاشتم برات تا بدونم جوابی نمی‌ده بعد میگه تو پول از کجا آوردی رفتی میوه خریدی آخه منو بچم مریضیم  شوهرمم پول نداشت من خودم خریدم .

بعضی وقتا هست .خودش خیانت کار هست و بهم خیانت کرده فکر می‌کنه همه مثل خودشن میگم بگو چی کم گذاشتم بر ...

ببین نه میگم اخی  نه الهی و اینا زندگیتو تو باید بسازی نه هیچ کس دیگ قلقشم خودت بهتر میدونی تا دیگران بکشش سمت خودت با محکم بودنت مردا زنای وابسته و اویزون خوششون نمیاد لودگی بلد باش 

[QUOTE=260764557]ببین نه میگم اخی  نه الهی و اینا زندگیتو تو باید بسازی نه هیچ کس دیگ قلقشم خودت بهتر میدونی تا ...[/QUمحکم هستم ولی انقدر درمونده و خستم که دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد

[QUOTE=260764557]ببین نه میگم اخی  نه الهی و اینا زندگیتو تو باید بسازی نه هیچ کس دیگ قلقشم خود ...

میاددد چرا نیاد محکمی ک دور ترت میکنه نه با مشاوره انلاین صحبت کن