بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍
در جواب حرفش بايد ميگفتي مگه تو چيزي كم داري يا كم ميزاري برام كه بخام غلطي كنم
با حرف خودش شرمندش ميكردي
بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍
بعضی وقتا هست .خودش خیانت کار هست و بهم خیانت کرده فکر میکنه همه مثل خودشن میگم بگو چی کم گذاشتم برات تا بدونم جوابی نمیده بعد میگه تو پول از کجا آوردی رفتی میوه خریدی آخه منو بچم مریضیم شوهرمم پول نداشت من خودم خریدم .
بعضی وقتا هست .خودش خیانت کار هست و بهم خیانت کرده فکر میکنه همه مثل خودشن میگم بگو چی کم گذاشتم بر ...
ببین نه میگم اخی نه الهی و اینا زندگیتو تو باید بسازی نه هیچ کس دیگ قلقشم خودت بهتر میدونی تا دیگران بکشش سمت خودت با محکم بودنت مردا زنای وابسته و اویزون خوششون نمیاد لودگی بلد باش
شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم
[QUOTE=260764557]ببین نه میگم اخی نه الهی و اینا زندگیتو تو باید بسازی نه هیچ کس دیگ قلقشم خودت بهتر میدونی تا ...[/QUمحکم هستم ولی انقدر درمونده و خستم که دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد