2777
2789
عنوان

دلم گرفته

146 بازدید | 22 پست

چقدر این روزا سخته 

فردا میخام برم خوابگاه هر روز امتحان هر روز استرس 

هنوز دهمم رشته مم تجربیه خیلی سخته اصلا حوصله ندارم بخونم 

فقط دارم گريه میکنم 

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ

، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ؛

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ؛

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ؛

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛  

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 

من خیلی آروم میشم وقتی میخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رشتتو عوض کن خب

شایع تو یکی از آهنگاش یه نصیحت خیلی خوب میکنه ک باید قاب بگیریم بزنیم سَر در زندگیمون؛ همونجا ک میگه: هرجایی هارو تحویل نگیر، هرجایی نرو شان داشته باش، اهمیت نداره از کی حرف میشنوی، بی اهمیت به همه شک داشته باش بر میاد همه چی از همه.🙌🙂                      

منم این روزا و استرسهارو گذروندم الان درگیر استرسهای دیگه ایم،کلا این زندگی از اول تا آخرش همش سختیه فقط خوشبحال اونای که سرخوشن با بیخیالی همه سختیهای زنگیو میگذرونن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..