2777
2789
عنوان

میاد یه روز که ما همه دورت بگردیم ...💗💗💗

| مشاهده متن کامل بحث + 22199 بازدید | 1792 پست
سلام عزیز دلم صلوات فرستادم ممنون از پست زیباتون😍😍😍

سلام گلم

قبول باشه ان شاء الله 💞😘ممنون مهربونم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

منمنم به نیت شما خوندم 😍💖💖💗

ممنونم عزیزم 😍🥰😍

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم قربونت برم خودتون هم حاجت روا بشید الهی ذوق زده شدم ممنونم 

سلام عزیزم خدانکنه گلم 💞ممنونم مهربون 

ای جان 🥰ان شاء الله خدا همیشه به شادی ذوق زده تون کنه 😍

سلام مهربونم تشکر.حاجت روا بشی    

ممنون عزیزدل🥰

سلام گلم قبول باشه ان شاء الله 💞😘ممنون مهربونم 

خواهش میکنم پستاتون خیلی زیباست زنده باشید 

التماس دعا

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

@اولیویا   سلام عزیزم 💓❤️ به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله  ل ...

ممنون عزیزدلم 

انشالله بهترینها نصیبتون بشه 

❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

خدایا شکرت💖
@313rzvane   سلام عزیزم 💓❤️ به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله  لَ ...

سلام عزیزم یک دنیا سپاس که تک‌ام کردی خدا حاجت دلتو بده که بهترین موقع منو آوردی این تاپیک،برای نیت دلت هدیه به حضرت مهدی(عج) پنج تا صلوات میفرستم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

جمعکران.  جمع کران.  تا بی‌کران.  منتظرن.  تا تو بیایی آقا.  آقا به حق عمه‌ات حضرت زینب که امروز میلادش بود زودتر بیا و رخ نشان بده 

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم یک دنیا سپاس که تک‌ام کردی خدا حاجت دلتو بده که بهترین موقع منو آوردی این تاپیک،برای نیت ...

ممنون عزیزم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

سلام. لطفا من رو زیر پست های مهدوی تگ کنید. با پستتون خیلی حالم خوب شد. اللهم عجل لولیک الفرج...

چشم حتمآ عزیزم ❤️

@mamanyasnajoooooon

دوست گلمون رو حتما تگ کن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403